FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali nu l-a iertat pe Duckadam! Replică dură: „A luat 300.000 de euro fără să vină”

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 13:37 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 14:53

Gigi Becali, patronul FCSB, i-a dat azi o replică dură lui Helmut Duckadam, fostul președinte de imagine al echipei roș-albastre.

Becali l-a acuzat pe Duckadam că a mințit când a spus că echipa nu l-a luat în nicio deplasare și a dezvăluit câți bani i-a dat la FCSB.

„Încep cu Duckadam și spun adevărul. A început în august 2010 la noi, a luat 2.500 de euro pe lună. A câștigat 300.000 de euro în 10 ani, nevenind cam niciodată. A venit de câteva ori. I-am zis «Te rog să te impui. Să te ocupi de portari». 

Acum îl acuz de minciună. Că zice că nu a fost invitat niciodată în deplasări. Duckadam a fost în 26 de deplasări cu echipa în străinătate! A fost invitat în toate, dar nu a vrut să meargă”,  a declarat Gigi Becali. 

Deplasările lui Duckadam cu FCSB

FCSB. Gigi Becali nu l-a iertat pe Duckadam! Replică dură: „A luat 300.000 de euro fără să vină”

VIDEO. Gigi Becali se ia de Duckadam

Ce făceam eu, să reprezint imaginea echipei, însemna mai mult să merg la emisiuni, la întâlniri. Locul meu nu era la Berceni! Nici nu aveam birou. Intram la unul sau altul în birou și mai stăteam jumătate de oră. Nu mă simțeam confortabil nici în perioada în care s-au câștigat două campionate cu Reghecampf. Nu am fost chemat la acele grătare, nici la petrecerile la care se sărbătoreau trofeele câștigate. Asta m-a durut! Dar am trecut peste ele. Am zis că trebuie să fiu lângă echipă în momentele grele. Dar mi-ar fi plăcut să fiu și eu acolo. Dar îmi trecea peste două zile. În plus, nu am primit nicio primă. În 10 ani nu am primit niciun leu! S-a dovedit că nu meritam
Helmut Duckadam la GSP LIVE

GALERIE FOTO Gigi Becali, conferință la „Palat” » Anunțuri importante pentru suporterii roș-albaștrilor

+8 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Bogdan Vintilă, umilit de Gigi Becali în direct: „Așa e ordinul! O să-l execute”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
zincat
zincat  •  14 Iulie 2020, 18:05

Klaus si Catalynn??? Primul ptr mine un personaj dubios. Mai mereu are ceva contra si mult mai sigur clone la greu. Dar in ce a scris despre Duckadam are mare dreptate. Catalynn frate tu zici--> practic el sa dezis de tot ce inseamna Steaua?...dar frate citi nu sau dezis de ceva de unde nu se mai putea fura un ban nemunicit? Duckadam nu e un hot dar e unul care a intors arma impotriva celui mai slab. De la CSA Steaua nu avea nici lovele de o pereche de blugi. Deci si tu Catalynn ai dreptatea ta. Asa ca KALAUS VS CATALYNN 1-1. Greseala lui Duckadam este ca se vaita public si de aici se vede ce caracter are acest om. Totul pina la lovele...parca ne caracterizeaza pe noi Romanii? Asa ca scriu totul pana la capat...urmaresc mereu forumul si subiectele mincinoase a acestor ziaristi. GSP a fost odata ceva demn de citit dar din pacate insigna la ura si stiri gen Cancan.(pacat mare) Becali e un profitor se stie asta dar macar cu suflet pentru fotbal. *** al nostru e un profitor parsiv care va semna sau deja a semnat condamnarea la moartea a Clubului Dinamo. Asa ca eu va spun tuturor multa sanatate fratilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  14 Iulie 2020, 15:42
Postat de klaus pe 14 Iulie 2020, 14:26

Ce facea Duckadam ca sa merita 2500 pe luna absolut nimic,altii muncesc la greu pentru banii aia cinci,sase luni. Jiji il platea din mila mai vroia si birou,deplasari si prime,de ce credeti ca nu a rams in America acolo nu il cunostea nimeni si trebuia sa munceasca pe bune.

Nu spun ca n-ai dreptate dar nu ti-e mă rusine sa scrii așa ceva după ce v-ati laudat cu el atâția ani!? Practic el s-a dezis de tot ce însemna Steaua și foștii colegi de la Sevilla, și-a dat cu tot respectul și reputația câștigate ca sportiv in cap pt voi si acum începeți cu d-astea!?

849116668469409
Andrei Kolozsi  •  14 Iulie 2020, 14:36

Cand te amesteci in troaca ..te mananca porcii , mai repede sau mai tarziu .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close