FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - DINAMO, AZI, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gigi Becali: "Nu mă interesează pe mine de Prunea, Marian Iancu ştie lucruri mai grave"

Gigi Becali, Becali, Steaua
Gigi Becali, Becali, Steaua

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 martie 2010 00:00

Gigi Becali, patronul Stelei, a comentat la Premium Liga, la GSP TV, posibilitatea ca Dinamo să piardă cu 0-3 meciurile în care Florin Prunea a stat pe bancă.

"Nu cred că Dinamo va pierde meciurile cu 3-0. Nu mă interesează pe mine lucrurile astea. Bineînţeles că dacă eram în situaţia Craiovei aş fi protestat şi eu. Prunea nu are voie să lucreze la FRF, nu are voie nici să stea pe bancă. Marian Iancu a spus că ştie lucruri mai grave despre Prunea. Prunea sigur a făcut corupţie, nu stai", a spus Gigi Becali la Premium Liga, la GSP TV.

...despre jucătorii săi: "Nu înţeleg ce se întîmplă cu ei, cred că le pune cineva ceva în mîncare"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
remus_it
remus_it  •  28 Martie 2010, 19:47
Postat de teleghidat pe 28 Martie 2010, 18:38

iancule SA-TI DAM LA MWIE!!!!!!!!

LASA-L MA PE IANCU IN PACE!!!!!

 •  28 Martie 2010, 19:29

Dom profesor, aveti dreptate cu legile ! Nu aveti dreptate in speta respctiva! Rapid s-a demolat ( asta-i cuvantul) dupa interventia " rapidistului de mic" . S-a ales praful. Nu numai FC Timisoara are juristi , ci si Dinamo poate reactiona si legea e una!! Nu-i ca-n emisiunea lui Naum, acolo nu se pune baza pe prezenta si de dat din gura:))

 •  28 Martie 2010, 19:15

Ar fi bine sa inceapa si in Romania sa se respecte regulamentele, ceea ce face Iancu este de apreciat. Asa oameni ne-ar trebui la Liga si FRF ca sa faca putina ordine. Cine nu respecta regulamentele sa fie sanctionat. Nu este corect ca unii sa le respecte iar altii nu. Nu inteleg totusi de ce Liga sau FRF-ul nu au ochi ptr. abateri de la regulament. Trebuie sa faca unul si altul sesizari si rapoarte, pe ei nu-i intereseaza.. Felicitari Iancule! Tine-o tot asa!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează