FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Gigi Becali: "Nu mai fac eu transferuri, doar antrenorul va răspunde de asta"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 mai 2010 00:00

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a susţinut astăzi că din sezonul următor nu va mai avea treabă cu fotbalul, antrenorul urmând să răspundă de transferurile de jucători, precum şi de rezultatele echipei.

"Mai fac eu transferuri? De acum cine vine antrenor răspunde, nu mă interesează. Eşti plătit în funcţie de rezultate. Iei campionatul, un milion primă. Nu iei, nu iei primă", a declarat Becali, conform Mediafax.

Apoi a continuat: "Gata, eu nu mai fac nimic. Cravata la gât, pac, batista la piept şi cu asta-basta. Nu mai am treabă cu fotbalul".

Şi a încheiat: "Salariul va fi de 250-300.000 maximum, prima de campionat un milion şi nu mă mai interesează".

Playtech: Anamaria Prodan, imagine mega INCITANTĂ după scandalul divorțului. Dacă o vede Reghe, sigur se reîndrăgostește


Comentarii (10)
vaspetre
vaspetre  •  07 Mai 2010, 20:06

intai da-l afara pe argaseala. isi ia salariul degeaba, nu merita nici a zecea parte. 2= ixeaza un buget pt transferuri, sa stie cine vine in ce se baga si pe ce bani se bazeaza. 3= scapa de mosii adusi de stoichita pt care a garantat cu postul pt castigarea campionatului, promoveaza tineret chiar daca nu vor fi rezultate imediate, vor fi in viitor.vara asta nici n-o sa ai 11 jucatori pt startul meciului. in uefa o sa joace steaua 2

dorins
dorins  •  07 Mai 2010, 19:59

OARE CAT MAI PUTETI SA SCRIETI CHIAR TOT CE VARSA CIOBANUL ASTA. AR TREBUI SA VA UITATI IN ARHIVA SA VEDETI DE CATE ORI A MAI SPUS TREABA ASTA.

serbancosmin
serbancosmin  •  07 Mai 2010, 18:04

a cata oara cand spune asta ? :))))))))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează