FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, AZI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Gigi Becali: "Nu vreau să pierdem azi. Cine bate e 100% campioană"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 29 aprilie 2012 20:43

Gigi Becali, patronul Stelei, a vorbit despre derby-ul din această seară cu Rapid.

"Nu mi-e teamă de CFR Cluj, mi-e teamă de Rapid. Are cel mai uşor program. Nu spun că sînt mulţumit cu un egal, nu vreau să pierd. Dacă pierdem nu mai avem şanse la titlu. Dacă batem, sîntem 100% campioni, dacă bate Rapid, sînt ei 100% campioni.

Sînt foarte puternici în Giuleşti. Nu mi-e teamă pentru că sînt arbitrii străini. Am patru atacanţi pe teren, aştept goluri de la ei. Chiar mai mult de la Mihai Costea, dar e posibil şi Tatu să marcheze", a spus Gigi Becali la GSP TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
bozgor
bozgor  •  29 Aprilie 2012, 22:44

e bolnavior saracul oier i s-a suit galbeaza la cap

ionut.07
ionut.07  •  29 Aprilie 2012, 21:35

Prietene mioritic, trebuie sa te informeze cineva ca nici una dintre echipe, in cazul unei victorii, nu trece pe primul loc. Ca va apropiati de CFR, asta e alta poveste. Matematic, si-n cazul unui rezultat de egalitate, Rapid are mai multe sanse la titlu decat Steaua. Jijica, se vede clar ca nu stii ce inseamna cuvantul "campion", intrucat il folosesti prea des. De la un meci la altul.

amusement
amusement  •  29 Aprilie 2012, 21:21

belciug vorbeste de locul 2 ca de un loc de "campion" -stim cu totii ca locul 1 e acontat deja de CFR ! -neputinciosii care striga la TV se bat de fapt pentru locul secund -CFR se putea distanta decisiv daca nu pierdea macar cu Rapid si Chiajna, dar ca audienta sa fie mai mare pe acest sfarsit de campionat s-au facut niste manevre serioase -derby-ul bucurestean dintre Rapid si Becali se va termina rau pentru sovietici

Vezi toate comentariile (12)
Comentează