FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - POLI TIMISOARA

Gigi Becali:"Oltenii vor ca Steaua să ia titlul!"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 aprilie 2008 00:00

Intr-o interventie la Fanatik, pe Telesport, patronul Stelei, Gigi Becali, a vorbit despre jocul cu Poli Timisoara, din etapa a 31-a a Ligii I, referindu-se apoi si la razboiul declaratiilor dintre Adrian Mititelu si oficialii lui CFR Cluj:

"Nu vreau sa mai am emotiile pe care le-am avut la jocul de la Galati. Cred ca vom cistiga miine cu Poli. Avem prima sansa, dar se poate intimpla orice. Avantajul nostru este acela ca putem face si un egal, astfel ca presiunea nu mai e atit de mare.

Afirmatiile lui Mititelu? El este un om foarte corect, sufletist! Majoritatea oltenilor vor ca Steaua sa cistige campionatul. Sper ca patronul Universitatii sa le faca pe plac si sa bage echipa a doua in cazul in care cei de la Cluj nu-si cer scuze!

Ambitia lor cea mai mare nu este sa bata Steaua, ci pe Dinamo. Nu cred ca este vreun tertip al lui Mititelu! Nu cred in comploturi. Nici macar relatia de rudenie dintre Eugen Trica si Ilie Balaci nu ma pune pe ginduri. Si Balaci o vrea pe Steaua campioana! "

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (81)
 •  22 Aprilie 2008, 01:43

Sincer mi se pare o tampenie sa nu vrei sa bati pe Steaua; oricum in 9 din 10 cazuri nu poti, asta ar mai lipsi sa nici nu vrei ...:)) Suntem club mare, hai recunoasteti!...:))

 •  22 Aprilie 2008, 01:38

Pai oti vrea voi oltenasii mei sa bateti pe Steaua, va inteleg, ca toata lumea vrea sa bata pe Steaua, de unde si nenumaratele lor neimpliniri si invidii-frustratri cronice sau acute dupa caz...:)) Dar cine vreti sa ia titlul? sheferu' unguresc? daca da inseamna ca sunteti numai craioveni, iar cu oltenismul lasati-o mai moale ...:)) inteleserati?

 •  22 Aprilie 2008, 01:32

daca ma-ta e olteanca, atunci doar ea s-ar buCURa sa ia steOAIA titlul ...oltenii lui mihai al nostru cel viteaz vor sa invinga steaua ! asa sa ne ajute dumnezeu !

Vezi toate comentariile (81)
Comentează