FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gata cu «Mbappe»! Gigi Becali, despre Florinel Coman: „L-am uitat”

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 ianuarie 2022 18:30 / Actualizat vineri, 28 ianuarie 2022 18:49

Gigi Becali, patronul FCSB, susține că s-a resemnat în privința lui Florinel Coman (23 de ani, extremă stânga). Cândva considerat un giuvaier de zeci de milioane de euro, Coman nu mai e un preferat al lui Becali, chiar dacă a început anul cu o pasă de gol reușită împotriva CFR-ului (3-3).

Coman e jucătorul în care Becali a investit cea mai mare sumă, luând în calcul ce a plătit pe transfer, la care se adaugă salariul său. Coman a venit la FCSB în vara lui 2017, imediat după ce Viitorul a cucerit titlul. Hagi s-a ales cu 2,5 milioane de euro, după care Becali a mai virat 500.000 de euro, pentru a răscumpăra și procentele deținute de Viitorul și anume 20% dintr-o viitoare revânzare.

Gigi Becali, categoric » Pe cine alege între Edi Iordănescu și Boloni: „E de 100 de ori mai bun! Propun și un jucător, în afară de Tavi și Ianis”
Selecționer
Gigi Becali, categoric » Pe cine alege între Edi Iordănescu și Boloni: „E de 100 de ori mai bun! Propun și un jucător, în afară de Tavi și Ianis”

Gigi Becali, patron FCSB: „Nu mai iau mulți bani pe Florinel Coman”

„Coman a intrat puțin mai bine în meciul cu CFR decât în penultimul, cu Rapid, dar încă nu este Florinel Coman, îi mai trebuie încă o lună. 

Nu vedeți că nu mai vorbesc de Florinel, că l-am uitat?! Nu vedeți că vorbesc de Tavi, de Ianis? Vine vremea aia a lui, dar nu mai pot să vorbesc despre mulți bani, când ajungi la 22-23 de ani nu mai poți vorbi de milioane”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Florinel Coman, în pericol la FCSB

Florinel Coman e refăcut 100% după accidentarea din vara trecută, însă randamentul lui încă lasă de dorit la antrenamente, așa cum GSP scria pe 20 ianuarie.

FCSB și-a făcut speranțe mari în această pauză de iarnă că va câștiga un jucător important în tentativa de a întări echipa. Nu a realizat vreun transfer, însă Florinel Coman urma să se antreneze de la începutul pregătirilor, 5 ianuarie, în regim normal, după ce pe parcursul toamnei lipsise din cauza unei accidentări, care a necesitat și o intervenție chirurgicală.

Coman fusese anunțat inclusiv de Gigi Becali că urmează să fie titular, mai ales că el e unul dintre jucătorii în schimbul cărora patronul speră să obțină sume importante.

La amicalul cu Mioveni (0-0) a fost folosit ca titular, pe poziția pe care o preferă cel mai mult, cea de atacant lateral stânga. Totuși, randamentul lui Coman și modul în care s-a prezentat în luna ianuarie, inclusiv la antrenamente, ca și la testele efectuate, nu i-au mulțumit 100% pe cei din staff-ul tehnic.

O să spuneţi că am înnebunit, dar, dacă ne ocupăm de el, Coman are ceva în plus faţă de Mbappe. Nu se compară la ora asta, dar nativ are ceva în plus. Are driblingul în plus. E mai şarpe decât Mbappe la dribling 
Gigi Becali despre Fl. Coman în 2017

10 luniau trecut de la ultimul meci în care Coman a fost integralist, FCSB - CFR 3-0, disputat pe 19 martie 2021

70% din ultimele 16 lunireprezintă perioada de timp în care Coman a absentat din cauza accidentărilor. A stat pe bară 11 luni în perioada septembrie 2020 - decembrie 2021

240.000 de euro net pe ancâștigă Fl. Coman la FCSB

Să fie derby! Tot ce trebuie să știi înaintea meciului Dinamo - FCSB

Cel mai cumplit Dinamo - FCSB pentru MM Stoica: „M-a luat cu leșin! A venit SMURD-ul”
Dinamo - FCSB
Cel mai cumplit Dinamo - FCSB pentru MM Stoica: „M-a luat cu leșin! A venit SMURD-ul”
Ce se întâmplă cu instalația de încălzire a gazonului la Derby de România » Răspunsul CS Dinamo
Dinamo - FCSB
Ce se întâmplă cu instalația de încălzire a gazonului la Derby de România » Răspunsul CS Dinamo

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
192486884818821
Mihnea Ilie  •  29 Ianuarie 2022, 10:18
Postat de hermannstadler pe 28 Ianuarie 2022, 23:30

da ce-ai vrea, să scrie de cortacer?

O zi fără Becali este o zi irosita în zadar... Asta se cere, incultura și mitocănie. Asta e nivelul poporului roman din păcate. Becali, Puterea Dragostei, Chefi la cuțite, gata. Frumusețe.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  29 Ianuarie 2022, 05:10
Postat de ge0x pe 28 Ianuarie 2022, 23:23

Daca incepi de la 18 ani si ai femeie gata sportul de performanta. Aude cineva ce gagica are Haaland , Mbappe , Vinicius Jr.,etc? Pana la 23,24 daca stai mai cuminte si nu tragi la poarta zi de merge treaba. Dar daca iti consumi toata energia tragand la poarta se duce dracu sportul. Un ex clar e TYSON. Care dupa ce a inceput cu femei si droguri gata cu boxul. Pai dc a castigat el la 20 de anii centurile? Era o explozie de testosterone, energie ,forta. Astia ai nostrii isi iau cate o piti de la 17,18 ani si adio. Daia nici nu se mai dezvolta fizic.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo19
paolo19  •  29 Ianuarie 2022, 02:40
Postat de balotelli pe 29 Ianuarie 2022, 01:20

Giuvaerul de milioane, de patron a fost uitat, / Nu mai e zeu pe stadioane, prețul i s-a diminuat. / Gigi are noi senzații: Tavi, Ianis, nu-Mbappe / Care nu mai are spații nici măcar pe Gsp.

Se spune ca romanul s-a născut poet! Asta este dovada vie ca nu...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close