FOTBAL  »  Superliga  »  DONAȚIE

FCSB. Gigi Becali, ajutor pentru Spitalul „Matei Balș”: „Am sunat la fabrica de cămăși și le-am cerut să facă doar măști și halate”

Articol de GSP - Publicat marti, 17 martie 2020 18:57

Gigi Becali declară că s-a implicat și financiar pentru a opri pandemia de coronavirus. Patronul FCSB a întețit și rugăciunea: „Merg zilnic la slujbă, așa ajut cel mai mult”. 

Astfel, Gigi Becali susține că a făcut mai multe donații către spitalul „Matei Balș” și că a sunat la o fabrică de cămăși pentru a le cere celor de acolo să producă măști. 

„Am vorbit la Braiconf, cea mai mare mare fabrică de cămăși din România. Le-am zis «Băi, nu mai faceți cămăși! De acum încolo lucrați non-stop și faceți măști și halate, vi le cumpăr eu». Cei de acolo au întrerupt producția de cămăși. Spuneau că nu au materiale de măști. Cum să nu fie? Nu avem niște petice? Niște materiale? Să se facă în fiecare zi câte 5.000 de măști și halate, ca să dau la spitale. Le plătesc eu. Vreau să menționez că cei de acolo nu mi-au pus niciun adaos. Doar 10% căt costă mâna de lucru și salariile muncitorilor. 

Doar la Spitalul Matei Balș am dat până acum. Dar m-a sunat cineva de la Spitalul din Rădăuți și voi duce vineri și acolo. Am dat și mese, și scaune. Spuneau oamenii că nu mai au unde să să stea. Făceau teste și stăteau în picioare. Am dus o sută de scaune și nu știu câte mese și paturi. Am dat și 40 de televizoare, telefoane. Am dat vreo 13.000 de euro doar pentru calculatoare și 20.000 de euro pentru un mare scanner. Fata domnului Adrian Streinu Cercel mi-a cerut ajutorul. Streinu Cercel a făcut lista cu ce era nevoie”, a declarat Gigi Becali la Antena 3.

VIDEO » Cum ne apărăm de Coronavirus

Euro 2020, amânat cu un an! UEFA a stabilit noile date ale turneului

Gigi Becali: „Cel mai mare ajutor pe care îl dau oamenilor este rugăciunea mea”

Gigi Becali a spus și că nu se teme de o eventuală îmbolnăvire cu COVID-19, considerând că faptul că se roagă și merge la Liturghie îl va proteja.

„Cel mai mare ajutor pe care îl dau oamenilor este rugăciunea mea, pe care o fac la Biserică. Ajut de 1 miliard de ori mai mult, decât dacă aduc scaune, mese și calculatoare. Mă rog la Hristos și zic «Doamne Iisuse Hristoase, și așa suntem destul de amărâți și vai săracii oameni care vin din țări străine și au muncit acolo ca sclavii pentru a aduce bani familiilor...». Exact așa vorbesc cu Hristos. «Fă o minune pentru poporul nostru! Demonstrează că Sfânta Liturghie de pe pământul românesc îi vindecă pe toți». Și s-au vindecat vreo 19. O să se vinde toți, așa o să facă Dumnezeu. Unde e Sfânta Liturghie e greu cu boala.

 Eu am mai făcut altceva. Zicea lumea că Teodosie (n.r. ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului) a folosit o singură linguriță când a împărtășit oamenii... I-am lăsat pe toți înaintea mea când m-am împărtășit. În mod normal intră copiii, bărbații și femeile. Le-am lăsat pe femei înainte și m-am împărtășit ultimul. Cu aceeași linguriță pe care au folosit-o cei de dinainte. Cum să-mi fie frică de coronavirus? Sunt împărtășit. Nu mi-e frică. Mă duc în fiecare zi la Biserică. Liturghie, Liturghie... Cum să îmi fie frică de coronvirus? Se apropie vreun virus sau microb de mine când eu mă rog la Hristos timp de două ore la Sfânta Liturghie? Nu poate niciun coronavirus!”, a adăugat patronul FCSB.

Citește alte știri despre FCSB:

Gigi Becali „a uitat” să plătească transferul lui Adrian Petre!

EXCLUSIV Când a semnat de fapt Cristi Bălgrădean cu rivala CFR Cluj » Momentul decisiv care l-a făcut pe „Pufi” să trădeze

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (94)
gigelos
gigelos  •  18 Martie 2020, 14:03
Postat de cpt.ahab pe 18 Martie 2020, 11:53

Nația asta nu are cum să se ridice atât timp cât majoritatea românilor îi răstignesc pe cei care chiar fac ceva pentru România, dar le fac statuie trădătorilor și jecmănitorilor. Becali, așa cum e el, controversat și plin de lacune, are sensibilitate și face ceva concret pentru semenii lui. Și-l înjură unii care n-au dat un capăt de ață de pomană în toată viața lor!

Ti-a mancat balena creierul .Pareai un baiat destept . Esti un ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

514091889218839
Mihai Buzea  •  18 Martie 2020, 12:51
Postat de ovasim pe 18 Martie 2020, 10:27

Gigi e o lichea profitoare de imagine si in minte a lui ingusta se crede Iisus pe pamant. Totusi daca intr-adevar stirea e pe bune va intreb:cati bogati(ooooo Romania are...) face Totusi (ASA LA VEDERE) cate face ciobanul necioplit de Gigi?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  18 Martie 2020, 11:53
Postat de alex_1973 pe 18 Martie 2020, 09:07

Chiar face.pacat ca este slobod de gura.Si ce apare la TV este foarte putin din ce ajuta.Eu il vad zilnic cum merge la biserica.

Nația asta nu are cum să se ridice atât timp cât majoritatea românilor îi răstignesc pe cei care chiar fac ceva pentru România, dar le fac statuie trădătorilor și jecmănitorilor. Becali, așa cum e el, controversat și plin de lacune, are sensibilitate și face ceva concret pentru semenii lui. Și-l înjură unii care n-au dat un capăt de ață de pomană în toată viața lor!

Vezi toate comentariile (94)
Comentează