FOTBAL  »  Superliga  »  SANCȚIUNE

Gigi Becali a rămas fără permis! Cu ce viteză a fost prins patronul celor de la FCSB: „O să cer filmarea, pentru că nu sunt de acord”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a rămas fără permis de conducere, după ce a fost prins circulând cu 106 km/oră în localitate.
Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a rămas fără permis de conducere, după ce a fost prins circulând cu 106 km/oră în localitate.

Articol de GSP - Publicat luni, 03 mai 2021 17:39 / Actualizat luni, 03 mai 2021 21:51

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a rămas fără permis de conducere, după ce a fost prins circulând cu 106 km/oră în localitate. 

Gigi Becali a fost oprit de polițiștii rutieri pe DN7, în localitatea Drăganu, din județul Argeș, informează cei de la Libertatea. Patronul celor de la FCSB avea o viteză dublă față de cea legală și nu a putut scăpa de sancțiuni. 

Gigi Becali a rămas fără permis 

Gigi Becali a rămas fără permis pentru următoarele 90 de zile și a primit o amendă în valoare de 1.305 lei. Latifundiarul se îndrepta către înmormântarea unui preot din Vâlcea, decedat sâmbătă seară, înaintea slujbei de Înviere.

"Da, am rămas fără permis. Ce să se întâmple? A spus că aveam 103 km/h şi mi-a zis că se reţine permisul... Nu a vrut să-mi arate filmarea şi o să cer filmarea, pentru că nu sunt de acord. Am spus pe procesul verbal că nu sunt de acord şi o să văd filmarea în instanţă"
Gigi Becali, potrivit observatornews.ro

VIDEO Adrian Porumboiu despre implicarea lui Gigi Becali la echipă: „E treaba lui! E jucăria lui!”

Citeșt eși alte știri despre Gigi Becali: 

EXCLUSIV Gigi Becali, criză de nervi în vestiarul FCSB: „Bă, tu taci, ești nimeni!” » Antrenorul, frapat: „Domnule Becali...”

Gigi Becali a numit oamenii din fotbal care au depășit statutul de prieteni: „Ăstia sunt familia mea acum! Îi iubesc”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
525020657658737
Marian Dinu  •  03 Mai 2021, 23:49

Ce dracu,, absolvent al facultăți de drept " ar trebui arestat cel care ia luat în calcul lucrarea de diploma unui ***, unde a văzut el în legislația rutieră că trebuie să îi arate lui înregistrarea? El nu vorbește de limita de 50km/h ci de 3km este un nesimțit și inconștient și mai suferă și de narcisism.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caoradea
caoradea  •  03 Mai 2021, 23:31

Mda, dc ai furat cateva milioane de euro deja poti ignora legile din tara asta. In plus poti fi si reabilitat prin justitie. E normal ???? Tara lu Papura Voda....

192486884818821
Mihnea Ilie  •  03 Mai 2021, 23:24

Ciobanas cu doi neuroni.. Mi, e scârbă de tine...

Vezi toate comentariile (31)
Comentează