FOTBAL  »  Superliga  »  VICTOR PIŢURCĂ A DEMISIONAT!

Gigi Becali: "Piţurcă a luat staff-ul, a plecat şi atît! Caut alt antrenor!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 august 2010 00:00

Gigi Becali, patronul Stelei, a confirmat demisia lui Victor Piţurcă şi a staff-ului său, anunţată în exclusivitate de GSP.RO,

"Nu vreau să mai fac duşman dintr-un prieten. Nu mai vreau să mai comentez. A luat staff-ul, a plecat şi atît. Nu mai vreau să mai comentez. Aseară am vorbit la cald, dar viaţa merge înainte. Victor Piţurcă le-a transmis jucătorilor că va pleca. Pentru ce să îl mai conving să se întoarcă.

Toate discuţiile cu Victor Piţurcă au fost cu zîmbetul pe buze, n-a existat nici o ceartă între noi. Eu n-am fost de acord cu ce dorea el. Noi am făcut o înţelegere şi am parcurs o parte din drum, iar el a venit cu alte reguli din mers. Dacă îmi cerea aceste clauze de la început, nu ne despărţeam", a spus Gigi Becali la Antena 3.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (70)
cootty
cootty  •  08 August 2010, 21:01

CIOBANE LASA-NEEEE!!!!!! tot aud si citesc de banii pe care-i baga retardatul asta la steaua. dar de banii pe care i-a luat de pe urma clubului nu zice nimeni nimic?

steauaa
steauaa  •  08 August 2010, 19:25

Chiar ma impressioneaza prostia vostra(unii dintre voi). Cum p.la mea este piti de vna ma? voi nu vedeti ca becali schimba antrenorul la fiecare 3-4 luni? daca piti este de vina ...inseamna ca si HAGI a fost de vina cand a plecat , inseamna ca si Munteanu a fost de vina cand a plecat, inseamna ca si Lacatus a fost de vina cand a plecat, inseamna ca si protasov a fost de vina cand a plecat, si pedrazzini a fost de vina cand a plecat

sebaka07
sebaka07  •  08 August 2010, 15:54

Hai cu desfiintarea!!!!

Vezi toate comentariile (70)
Comentează