FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali poate da un nou tun financiar! Echipa de top din Europa care vrea să-l transfere pe Dennis Man: "Lovitură pentru Manchester United, el este viitorul star!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 noiembrie 2018 13:02

Visul lui Gigi Becali de a-l vinde pe Dennis Man începe să capete din ce în ce mai mult contur. 

Fotomac, una dintre publicațiile importante sportive din Turcia, anunță că Fenerbahce a intrat pe fir pentru transferul lui Man: "Lovitură pentru Manchester United! El este viitorul star al lui Fener", au scris ziariștii turci, consemnând interesul lui United din vară pentru fotbalistul lui Becali. 

De altfel, Man a fost monitorizat de scouteri ai clubului turc și la derby-ul cu Dinamo din urmă cu 10 zile, încheiat 1-1, în care Dennis nu a avut însă prea multe realizări.

15 goluriîn 54 de meciuri are Dennis Man pentru FCSB în Liga 1

De-a lungul timpului, patronul Gigi Becali a oferit o serie de declarații megaoptimiste cu privire la transferul lui Man. Latifundiarul visează să obțină "150 de milioane de euro" de pe urma jucătorului adus de la UTA în 2016. 

2.700.000 €este cota de piață a lui Dennis Man pe site-ul transfermarkt.com

Vezi și: Cum arată situația jucătorilor eligibili pentru regula U21 din sezonul viitor: doar Becali și Hagi nu tremură! CFR e în mare pericol, Dinamo dezamăgește și aici

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
antalmihai
antalmihai  •  21 Noiembrie 2018, 20:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

antalmihai
antalmihai  •  21 Noiembrie 2018, 20:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

983732924972315
Soos Vilmos  •  21 Noiembrie 2018, 16:49

Lovitura pentru manchester - o alta idiotenie marca gsp.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează