FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Se supără Hagi? Becali, dezvăluiri despre Gică „Tata m-a stropit cu apă la 4 dimineața” » Discuția a pornit de la „mașina de proxenet” a lui Olimpiu Moruțan

Articol de GSP - Publicat luni, 03 februarie 2020 12:17

Gigi Becali a povestit cum a reușit să câștige o licitație pentru o mașină în numele lui Gică Hagi. 

Povestea patronului de la FCSB pornește dintr-un of. Becali e supărat pe Olimpiu Moruțan, mijocașul care și-a cumpărat o mașină de 100.000 de euro: „Am spus mașină de pește, mă refeream la proxeneți, de fapt. Voi sunteți mai tineri. Voi până acum nu știați la ce mă refer? El e cuminte, dar... Sunt banii lui, e bine să îți iei lucruri frumoase, dar nu ai demonstrat nimic. Trebuie să te gândești că nu ai făcut nimic. Stârnești invidia celorlalți colegi. Dacă ești Neymar, își poți lua. Ești numărul 1, nu e nimeni invidios pe tine...”.

Gigi Becali: „Gică Hagi mă lovea, voia să mă opresc”

Becali a rememorat apoi episodul în care Hagi și-a achiziționat un „Mercedes 190 cu 16 supape, cu spoilere joase”. 

„Hagi era Hagi, putea să își ia ce vrea. Eu i-am licitat mașina atunci. Am fost cu el. Nu voia să o mai ia când a ajuns la 300.000 de lei. Eu ridicam mâna în continuare. El îmi dădea picioare, mă întreba ce fac, «Băi, aude Valentin!». A zis un cioban cu oi multe 320.000. I-am zis, «Gică, am dat 10.000, dar să nu plecăm de aici proști. Nu trebuie să pierdem licitația. Pierdeam avansul». 

De unde aveam eu atâția bani atunci? Avea tata, nu eu, dar nu m-am lăsat. De la 390.000 am sărit direct 450.000, să îi închid gura ăluia. Am câștigat până la urmă. Stând la masă cu oamenii din Arad am aflat că se dăduse ordin pe unitate să câștige Hagi, dar acum nu aveam bani. 

Se supără Hagi? Becali, dezvăluiri despre Gică „Tata m-a stropit cu apă la 4 dimineața” » Discuția a pornit de la „mașina de proxenet” a lui Olimpiu Moruțan

I-am zis lui Hagi că o rezolv, doar ca să fie el liniștit. Avea meci la națională sau cu Steaua. Tata s-a supărat pe mine atunci. A intrat în camera mea la 4 dimineața și m-a stropit cu apă. «De ce dormi, i-ai promis fratelui tău că îl rezolvi. Nu dormi în pat! De ce i-ai promis dacă știai că nu îl poți ajuta?». Mi-a aruncat sacoșa de bani în pat. M-am urcat în avion și am venit cu mașina acasă cu un băiat, Șașa, acum e pe la SIE, atunci era la Securitate. Să mă ierte Gică pentru povestea asta”, a spus Becali la Pro X.

Vezi și: 

Mihai Stoica a găsit explicațiile eșecului: „Asta pentru specialiștii care dețin adevărul absolut”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
parpalache
parpalache  •  04 Februarie 2020, 10:18
Postat de valeri.gazzaev.the.great pe 03 Februarie 2020, 17:49

Neinteresant.

Interesant ca ma baneaza astia si cand il citez...chiar pe Becali:"Mi-a aruncat sacosa de bani in pat!M-am urcat in avion (cu sacosa de bani) si am venit cu masina acasa, cu un baiat Sasa,acum e pe la SIE,atunci era la SECURITATE"!Deci: "omul nostru"trecea prin aeroport cu sacosa de bani si se intorcea acasa cu masina unui ofiter de securitate!!!Nu-i interesant?

parpalache
parpalache  •  03 Februarie 2020, 19:50

Unde sunt *** aia care-l plang pe mafiot- ca ce "fata mare"e el-cand i-auziti-l cum zice cu gurita lui ca se"alunca"in avion "cu sacosa de bani"-si nu-l controla nimeni la bagaje?-si se intorcea acasa cu masina condusa de un...***!Parca ar fi fost vreun mare demnitar!Sau o fi fost?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  03 Februarie 2020, 18:30

Orice graieste Gigi,devine stire de presa,nu v-ati dat seama?Fara Gigi,moare presa sportiva din Romania....Gicica este SFANTUL GRAAL al stirilor,orice vine de la Gigi este sfant si nepretuit!....Doamne,tine-l cat mai mult,sa faca circ etern...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează