FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali pregătește mutarea anului! Dan Petrescu la FCSB: "E cel mai bun antrenor" + îi pune o clauză specială

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 decembrie 2018 12:37

Gigi Becali a anunțat azi pentru a-l schimba pe Nicolae Dică are trei variante: Mihai Teja, Dan Alexa și încă un antrenor pe care a refuzat să-l numească. (Detalii AICI)

Al treilea nume pe lista cu Becali este Dan Petrescu, 50 de ani, antrenorul care a făcut-o campioană pe CFR Cluj în sezonul trecut. Becali a anunțat că va discuta cu Petrescu, care în prezent este la Guizhou Zhicheng, în liga secundă din China

"O să vorbesc cu Dan Petrescu, dar îi spun «Băi, Dane, nu ai voie să înjuri jucătorii. Punem clauză în contract. Dacă înjuri jucătorii, plăteşti. Înjuri jucătorii, plăteşti clauză 1 milion de euro».

Mi-ar plăcea să-l aduc. E cel mai bun dintre toţi. A demonstrat-o. Dar oricât de bun ar fi un antrenor, dacă nu permit să înjure jucătorii. Dacă spui o înjurătură, îţi spun «Băi, ai grijă. A doua oară te dau afară. Poţi să fi tu şi împăratul, te dau afară imediat. Nu mai stai la mine în casă» Dacă înjuri și drăcui, la mine nu stai", a declarat Gigi Becali la TV Telekom Sport.

  • Dan Petrescu a antrenat de-a lungul carierei la Sportul, Rapid, Wisla, Unirea Urziceni, Kuban, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA Tg. Mureș, Jiangsu Sunning, Al Nasr, CFR Cluj și Guizhou Zhicheng. Petrescu a câștigat două campionate, cu Unirea Urziceni, în 2009, și cu CFR Cluj, în 2018. 
  • Dan Petrescu este un nume mare in istoria Stelei, fiind crescut la juniorii echipei. Acesta a evoluat la Steaua între 1986 și 1991, ulterior jucând la Foggia, Genoa, Sheffield Wednesday, Chelsea, Bradford, Southampton și FC Național.

Citește și:

Influență vs. bani: război total între MM Stoica și Anamaria Prodan! Cum încearcă cei doi să-l facă pe Becali să aleagă noul antrenor de la FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (35)
649127862095673
Dan Jack  •  24 Decembrie 2018, 18:46

oRICUM BECALI face echipa antrenorii sunt mazete...UNIC IN EUROPA asemenea cocleala.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  24 Decembrie 2018, 07:55

Dan pina nu se Intelege cu chinezii *** compensation in cazul in care e dar afara nu va negocia cu nici o echipa fie din fie din ro fie din afara !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  23 Decembrie 2018, 18:55

"Becali a anunțat că va discuta cu Petrescu, care în prezent este la Guizhou Zhicheng, în liga secundă din China" - pai nu e bai gigistilor somer? Voi asa ati publicat la greu ca Bursucu a fost dat afara pentru ca a retrogradat, bla bla bla si alea alea. Aaaaaa a fost vorba de manipularea voastra traditionala a maselor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează