FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, desființat în presa din Slovenia: „Unul dintre cel mai sălbatici oameni de fotbal. Batjocorește jucătorii!”

Alexandru Crețu și Gigi Becali, la prezentarea fotbalistului
Alexandru Crețu și Gigi Becali, la prezentarea fotbalistului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 august 2021 19:31 / Actualizat sambata, 21 august 2021 13:05

Modul în care Gigi Becali l-a tratat pe Alexandru Crețu a atras atenția presei din Slovenia, țara în care fotbalistul a evoluat înainte de a semna cu FCSB.

După meciul dintre Rapid și FCSB, scor 1-0, patronul de la FCSB a răbufnit. Becali s-a declarat dezamăgit de prestațiile jucătorilor săi, în special de cea a lui Alexandru Crețu, fundașul pe care l-a adus în această vară de la Maribor, din Slovenia.

Crețu, vinovat la golul alb-vișiniilor, a fost anunțat să-și caute echipă: „Nu ne-a bătut Rapid. Ne-a bătut Crețu. Acum o să îi spun să îi caut echipă. Nu poți da în minge, dai doar pasă la ei și dai și autogol... Îi zic că mai e perioadă de transferuri. Îl las liber, așa cum l-am luat. I-am dat și bani”.

Gigi Becali, distrus în presa din Slovenia

Toanele patronului de la FCSB au fost „taxate” într-un material postat de jurnaliștii sloveni de la Ekipa24. „Gigi Becali a lovit din nou”, au scris ei, în introducere.

Și au continuat: „Ia jucătorii din Slovenia și apoi îi batjocorește. Primul care a simțit furia lui Gigi Becali, unul dintre cel mai sălbatici oameni de fotbal, a fost Ante Vukusic, jucător al Olimpijei Ljubljana înainte de a merge la FCSB. Acum, povestea se repetă cu Alexandru Crețu. Românul a părăsit Maribor acum câteva luni și a semnat cu FCSB. 

Becali l-a prezentat publicului în vila sa luxuriantă, care este de fapt kitsch. Apoi a spus că va construi echipa în jurul lui. A fost frumos. Cât a durat, cel puțin. Adică un timp scurt. Crețu este deja pe lista neagră a lui Becali și pare că a jucat deja ultimul său meci pentru club, după ce Becali l-a acuzat că a pierdut derby-ul cu Rapid din vina lui”.

Alexandru Crețu, salvat de Edi Iordănescu

Totuși, de la declarațiile lui Becali, la FCSB s-a produs o schimbare importantă. Patronul s-a „retras” din rolul de antrenor pe care îl ocupa neoficial, iar noul principal al echipei este Edi Iordănescu. Rămâne de văzut dacă noul antrenor va insista ca Becali să îl păstreze pe Crețu la echipă, scenariu care pare probabil în acest moment.

Alexandru Crețu fusese avertizat să nu semneze cu FCSB de către fostul său impresar, Zvonko Milojkovic. Agentul sârb, aflat la cuțite cu patronul roș-albaștrilor din cauza transferului cu scandal al lui Bogdan Planic la Maccabi Haifa, stoper pe care tot el în reprezintă, a spus că transferul la FCSB reprezintă o „sinucidere sportivă”.

VIDEO. Interviu cu Edi Iordănescu după ce a fost numit antrenor la FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

Edi Iordănescu, din nou față în față cu MM Stoica » Cei doi au un istoric tumultuos: „Un parvenit cu calități teribile de animatoare”

Fanii FCSB, mesaj pentru Edi Iordănescu: „Este stelist!” » Nu renunță la ideea de a juca în Ghencea! Ce spun suporterii CSA Steaua

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
concret21
concret21  •  19 August 2021, 09:38

Aia presa sportiva sanatoasa si echidistanta, nu kitsch-ul din Romania, unde pe orice site intri nu scapi de cioban.

tristan
tristan  •  19 August 2021, 09:10

Io is de acord ca Jiji e cam salbatic si umileste jucatorii,dar si astia 2 fotbalisti is niste trompete...mari!

1745340189010853
Gheorghe Murtea  •  19 August 2021, 07:44

Trebuie sa fii cazut in cap ca sa mergi sa joci la echipa ciobanului asta unde esti batjocorit de el

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close