FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

Bărbatul care l-a luat în mașină pe „autostopistul” Gigi Becali a refuzat banii patronului FCSB: „Mă plimbam și l-am văzut: «Hei, hei, du-mă la palat!»”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 iulie 2022 12:46 / Actualizat miercuri, 13 iulie 2022 13:11

După ce a participat la un protest împotriva comunității LGBTQ, Gigi Becali, patronul FCSB, a  găsit un mod inedit de a ajunge acasă: a făcut autostopul în centrul Bucureștiului, pe Calea Victoriei. 

Patronul FCSB a făcut cu mâna în trafic și a găsit o mașină care să îl ducă spre casă. Cel care l-a „salvat” este Ali Mahmood, un tânăr cântăreț de hip-hop.

Gigi Becali, pe urmele „Bucharest Pride” » Patronul FCSB a stropit cu agheasmă și a cântat pe Calea Victoriei
PROTEST
Gigi Becali, pe urmele „Bucharest Pride” » Patronul FCSB a stropit cu agheasmă și a cântat pe Calea Victoriei

Cine e cel care l-a luat pe autostopistul Gigi Becali

Ali Mahmood, șoferul care l-a dus pe Gigi Becali la Palatul din Aleea Alexandru, a povestit cum a ajuns să fie șoferul de ocazie al omului de afaceri și a dezvăluit cum a fost în mașină cu patronul vicecampioanei din Liga 1.

„Nu știam ce se întâmplă. Mă plimbam, voiam să merg spre casă. Și-l văd pe nea Gigi «Hei, hei, vino! Du-mă la palat». Eu eram cu geamul deschis și am strigat «Nea Gigi». 

Am râs cu dânsul, am vorbit despre Steaua și religie. E idolul meu. Îl respect și îl admir pentru ce a făcut. Are o energie pozitivă și m-am simțit foarte bine. Eu sunt fan Steaua, dar nu mai urmăresc acum fotbal ca înainte”, a spus Ali Mahmood, potrivit as.ro.

FOTO: Dumitru Angelescu (Libertatea)
FOTO: Dumitru Angelescu (Libertatea)
FOTO: Dumitru Angelescu (Libertatea)
FOTO: Dumitru Angelescu (Libertatea)
FOTO: Dumitru Angelescu (Libertatea)
+5 FOTO

Pentru cursă, Gigi Becali nu a plătit niciun leu, deși s-a oferit să-l plătească pe șofer, conform surei citate.

Gigi Becali, protest pe urmele „Bucharest Pride”

Gigi Becali (64 de ani) a oferit scene inedite duminică pe Calea Victoriei. Becali a organizat un protest la care au participat peste 100 de persoane, preoți și alte fețe bisericești, dar și Alexandru Tudor, fost arbitru și actual angajat al echipei roș-albastre.

Finanțatorul celor de la FCSB a stropit cu agheasmă pe Calea Victoriei, a cântat și a spus rugăciuni, informează Libertatea. Oamenii prezenți alături de Gigi Becali au venit cu steaguri ale României și icoane.

Citește și:

Reacția lui Becali la ordinul impus de minister: „Nu-ți convine? Du-te în Bangladesh!”

Ce jucător a ratat FCSB! A semnat cu o rivală din Liga 1: „Gigi era fanul lui numărul 1! Ni s-a spus că nu revine în România”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
propaganda
propaganda  •  14 Iulie 2022, 05:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

etet
etet  •  14 Iulie 2022, 00:09

Nivelul vietii sportive din Romania este exact si precis la nivelul presei sportive din Romania.

boys.of.straits
boys.of.straits  •  13 Iulie 2022, 20:58
Postat de Jambo_Bwana pe 13 Iulie 2022, 17:38

Nu a auzit nimeni de rapperul Mahmood. Cred ca nici gagica-sa nu stie ca e rapper.

Noroc cu Gigi, ca acum au auzit toti!:)))))) D-aia nu i-a luat bani!:))))))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează