FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT FCSB - CSA STEAUA

Gigi Becali, reacție nervoasă după ce FCSB a primit înterzis în Ghencea : „Gata!”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2021 09:16 / Actualizat duminica, 26 septembrie 2021 10:00

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a vorbit despre ultima decizie a celor de la CSA Steaua, de a nu îi permite rivalei să evolueze pe stadionul din Ghencea, programând, cu o zi înainte, un meci de rugby.

  • Context: CSA Steaua a driblat solicitarea FCSB de a evolua în Ghencea pentru meciul cu Clinceni, disputat până la urmă pe Arena Națională și câștigat de roș-albaștrii cu 3-2. Era singura dată liberă pentru noua arenă, neocupată de un joc al trupei lui Daniel Oprița. Secția de rugby a solicitat ca partida cu U Cluj, din deplasare, să aibă loc pe Steaua, ardelenii fiind de acord.

Becali a comentat această decizie de a nu-i permite echipei sale să evolueze pe noua arenă din Ghencea.

„Eu am mai spus, e vorba de bani publici aici. Dar, știți ce? Uitați de mine! Nu mă mai interesează. Am ieșit din viața publică. Mai aveam echipa, dar acum i-am dat-o lui Edi. Să facă ce vor ei, cei de la Armată! Eu am spus de atâtea ori și nu s-a întâmplat nimic. Gata! Iar la FCSB șef este Edi!”, a spus Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

Edi Iordănescu vrea să joace în Ghencea

Luna viitoare, pe perioada turneului DOTA 2, care va fi tot pe Arena Națională, între 7 și 17 octombrie, vicecampioana va fi obligată să-și găsească o altă „casă”. Cel puțin pentru jocul cu CS Mioveni, programat pe 16 octombrie.

Iar Iordănescu este convins că FCSB poate fi primită în Ghencea dacă s-a putut juca un meci de rugby acolo.

„Eu cred că putem avea acces în Ghencea. Dacă se poate juca rugby, nu cred că e ceva care să ne descalifice din a juca și noi acolo. Sper că se va găsi o soluție și pentru noi. Ar fi o bucurie și o onoare să jucăm în Ghencea”, a spus Edi Iordănescu.

Atât de mulți bani are Armata încât nu vrea să închirieze?! Nu e normal ca FCSB să joace la Buzău! MApN e al României, stadionul e al României. Nu e doar al unei părți din România. Dacă era un stadion privat, puteau să spună: «Nu vreau!». 

Dar dacă nu e... Că și pe Arcul de Triumf zice nu știu cine că nu vrea să se joace fotbal. Fă tu, Federația de Rugby, stadion... Sunt răutăți! Când oamenii ajung în funcții se cred stăpâni. Dar funcțiile nu sunt permanente. Legea... MApN are legea lui? Dacă Armata făcea stadionul, tot al țării era. 

Armata nu e stat în stat. E făcut din bani publici și dat în administrația CSA Steaua. Dar asta nu înseamnă că nu poate să joace altcineva
- Victor Becali, impresar 

Adrian Neaga, după FCSB - Academica Clinceni 3-2: „Să sperăm că Edi Iordănescu va decide în continuare totul la Steaua”

Citește alte știri din Liga 1:

Edi Iordănescu a anunțat când revin Florin Tănase și Tavi Popescu: „Ar trebui să fie gata atunci” + care e situația lui Florinel Coman

„E foarte rău!” » Edi Iordănescu își pune la punct jucătorii: „Hai să fim sinceri”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (96)
1947forumer
1947forumer  •  27 Septembrie 2021, 12:50

Clona FC Sfantul Becali 2003 din comuna Berceni nu are dreptul de a juca pe Stadionul STEAUA, iar Jiji s-a supi si s-a resemnat. Mi-a dat o lacrima.

fcoaforsa
fcoaforsa  •  26 Septembrie 2021, 19:51

respect Gradinescu ,FCSB este STEAUA ,spre 27 !

steaua.inseamna.csa
steaua.inseamna.csa  •  26 Septembrie 2021, 19:35
Postat de fcoaforsa pe 26 Septembrie 2021, 19:25

ce usor sunt de manipulat unii :))

Nimic nu mă amuza mai tare decât un prostănac fcsbist care se crede Machiavelli și el saracu’ … la propriu!:-)))

Vezi toate comentariile (96)
Comentează