FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 4-1

Gigi Becali regretă un fotbalist din Liga 1: „Zici că e Maradona! El dă golurile, el dă pasele. Mă făcea campion 4 ani la rând”

FCSB a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 4-1, în derby-ul etapei secunde din Liga 1. Gigi Becali (63 de ani) regretă că în 2012 nu l-a adus pe Ciprian Deac (36 de ani). +35   FOTO
FCSB a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 4-1, în derby-ul etapei secunde din Liga 1. Gigi Becali (63 de ani) regretă că în 2012 nu l-a adus pe Ciprian Deac (36 de ani).

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iulie 2021 00:28 / Actualizat luni, 26 iulie 2021 00:59

FCSB a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 4-1, în derby-ul etapei secunde din Liga 1. Gigi Becali (63 de ani) regretă că în 2012 nu l-a adus pe Ciprian Deac (36 de ani). 

Gigi Becali se felicită că l-a adus pe Andrei Cordea la FCSB. Mijlocașul a marcat deja două goluri în tricoul vicecampioanei și i-a amintit finanțatorului de un transfer ratat, care „ar fi adus 4 titluri în Liga 1”. 

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Todoran în direct: „Vom fi ucigători!” » Niciun închizător!
FCSB - CSU CRAIOVA 4-1
Gigi Becali i-a făcut echipa lui Todoran în direct: „Vom fi ucigători!” » Niciun închizător!

Gigi Becali: „Deac zici că e Maradona”

„Să îl las pe Șumudică să se laude singur? Dacă l-am văzut pe Cordea, înseamnă că sunt bun! Eu l-am văzut. Am zis că îl iau. Doamne, ferește, nu mi l-a propus nimeni!

Am făcut o greșeală acum câțiva ani. Dacă nu o făceam, acum aveam 4 campionate. Deac m-a sunat, când a venit din Germania, că vrea 5.000 de euro/lună. Mi-a zis cineva că e terminat... Dacă îl luam atunci, aveam 4 campionate acum. El i-a făcut campioni. Zici că e Maradona, dă gol, dă pase de gol. De atunci am zis că fac doar ce vreau eu. 

Întreb, dar doar consultativ. Dacă și persoanele pe care le întreb zic tot la fel, îmi dă un curaj mai mare. Nimeni nu m-a încurajat cu Cordea. Cum face Dumnezeu, am intrat la Clinceni și pentru că trebuia să îmi scot banii, i-am luat pe Șut și Cordea. Pe ăștia zic că iau 35 de milioane de euro. A fost pandemie până acu și am vândut în condițiile în care nu am avut performanță, nici cu echipa de club, nici cu naționala”, a explicat Gigi Becali, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Gigi Becali regretă un fotbalist din Liga 1: „Zici că e Maradona! El dă golurile, el dă pasele. Mă făcea campion 4 ani la rând”
Ciprian Deac, jucătorul pe care l-ar fi vrut la FCSB Gigi Becali (foto: Raed Krishan/GSP)

Becali, patron FCSB: „Pe Vinicius l-am adus, avem nevoie de un lot mare”

„Vom schimba apărarea acum, pentru că jucăm din 3 în 3 zile. Alexandru Crețu va rămâne punct fix. Da, l-am adus pe Vinicius. Nici Crețu, nici Vucur nu dau cu capul. Până nu găsesc unul care să dea cu capul, nu mă opresc! 

Când iei unul liber, te mai interesează dacă mai poate? Riști 180.000 de euro. Trebuie să avem lot mare ca să facem față. Probabil că vor juca Vinicius cu Alex Crețu. Dar îi vom schimba. De exemplu, fundașii laterali vor fi schimbați joi, vor juca Vali Crețu și Radunovic”, a mai spus Becali.

VIDEO Jucătorii de la FCSB au sărbătorit cu fanii victoria cu CSU Craiova, 4-1

Citește și alte știri despre FCSB - Craiova: 

Cosmin Olăroiu îi ia apărarea lui Mirel Rădoi: „Din ce am văzut, nu interesează pe nimeni. Ne-am dus la Olimpiadă cu o echipă încropită”

EXCLUSIV Win-win! Moruțan, atacat de Becali, are ofertă și vrea să plece: „E un club mare”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
remarque
remarque  •  26 Iulie 2021, 09:57

FCSB are lot bun. Sta prost in centrul apararii si are o banca subtire. Apoi mai este problema instabilitatii de strategie la nivel de banca tehnica si conducere, lucru pe care il face de fapt patronul. Cred insa ca daca pleaca Tanase si Morutan sau Olaru, lucrurile se vor complica din nou. Iar baietii astia se gandesc la salariul lui Man, sunt frustrati din cauza asta si vor fi si mai frustrati daca vor primi oferte reale si nu vor fi vanduti pentru ca sunt supraevaluati. O editie de campionat interesanta cred.

iosif.
iosif.  •  26 Iulie 2021, 09:53

Trebuie să fii mare fotbalist cum e Deac, să poți transforma penalty-uri făcute cadou de Istvan Kovacs

1ianuarie
1ianuarie  •  26 Iulie 2021, 09:46
Postat de 7manuel pe 26 Iulie 2021, 08:10

L-a luat pe 'mai nimic' pentru ca cei de la Clinceni s-au folosit de banii pe care Gigi i-a imprumutat. Fara acei bani, Clinceniul nu puteau sa-si plateasca jucatorii si staful tehnic, implicit ajungeau in situatia lui mimamo.

Bine-nțeles că asta e etic…dacă mă-nțelegi.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close