FOTBAL  »  Superliga  »  ÎNCURAJĂRI

Gigi Becali s-a oferit să-i administreze afacerile lui Copos: "Săracul, e distrus!"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 04 februarie 2013 14:49

Gigi Becali a participat la întîlnirea de taină la care au mai luat parte Cristi Borcea, Victor Becali şi George Copos şi a fost pus pe gînduri de impresia pe care i-a făcut-o patronul Rapidului.

Chiar şi aşa, Becali n-a ratat ocazia să-l ia peste picior pe omologul său din Giuleşti.

"Am încercat cîteva glume. L-am luat în braţe, l-am încurajat, am rîs de el, dar n-a ieşit nimic. Săracul, e distrus, nu mai rîde. Vorbim de puşcărie, totuşi. I-am zis că o să administrez hotelul cît o să stea la puşcărie, în următorii patru ani", a glumit Becali.

Copos a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în "Dosarul Transferurilor", dar a mai primit şi o condamnare de 4 ani în "Dosarul Loteria".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
sharpe
sharpe  •  05 Februarie 2013, 15:06

la puscarie sau in schimbul puscariei sa ne redea bucuria de a fii langa clubul pe care din pacate ni l-au rapit/furat...sa plece fara a isi insusi investitiile facute'(pana la urma au spnsorizat ,iar in schmb au primit notorietate)...nu te poti bucura de un club precum RAPID,iar dupa ce te bucuri si-l falimentezi prin proasta organizae,sa-ti recuperezi banii investiti prost(doar de tine si de cei din anturajul tau),deoarece fara RAPID acesti oameni sunt zero

dihorul
dihorul  •  05 Februarie 2013, 14:10

Ce imi place cand imi sterg astia comentariile rautacioase la adresa inculpatilor care ar trebui sa stea la puscarie

antalmihai
antalmihai  •  04 Februarie 2013, 19:38
Postat de biid pe 04 Februarie 2013, 17:31

De unde???? Din puscarie ????

CE MI AR PLACEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !DAR CU TOATA FAMIGLIA !

Vezi toate comentariile (23)
Comentează