FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FCSB

UTA - FCSB. Comentatorul Emil Grădinescu a răbufnit în direct, după cele 3 schimbări ordonate de Becali în minutul 34!

Emil Grădinescu, comentator Look
Emil Grădinescu, comentator Look

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 august 2021 22:42 / Actualizat luni, 02 august 2021 00:50

Nemulțumit de cursul jocului cu UTA, Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB, a efectuat 3 schimbări în minutul 34 al meciului cu UTA, la scorul de 1-0 pentru arădeni.

Venită după eliminarea rușinoasă din Conference League, vicecampioana României a început rău meciul de la Arad. Desley Ubbink a deschis scorul în minutul 20, iar oaspeții nu au avut replică.

Gigi Becali a pus mâna pe telefon și a sunat în vestiar! Jucătorii l-au ascultat o oră: „Băi Vlade, tu nici muște nu poți să prinzi!”
FCSB
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și a sunat în vestiar! Jucătorii l-au ascultat o oră: „Băi Vlade, tu nici muște nu poți să prinzi!”

Gigi Becali își bate propriile recorduri: 3 schimbări până-n pauză la UTA - FCSB

În consecință, patronul Gigi Becali, cel care dictează toate modificările la FCSB, a schimbat masiv. În minutul 34, i-a introdus pe teren pe mijlocașul Darius Olaru, extrema Andrei Cordea și fundașul dreapta Valentin Crețu. Primul abia a revenit în circuitul echipei după ce a fost ținut pe tușă de o accidentare.

Cei care au ieșit sunt mijlocașul central Răzvan Oaidă, stoperul Iulian Cristea și atacantul Andrei Dumiter.

Emil Grădinescu, comentatorul partidei de pe postul Look Sport, a avut o reacție acidă după schimbările efectuate de patronul-antrenor de la FCSB.

„Până și o turmă de oi e condusă de cioban, nu de proprietarul oilor. Îl lași să-și facă treaba, apoi te uiți câtă brânză și lapte ți-a adus ciobanul. Asistăm la un faliment managerial, Becali își sabotează jucătorii”, a spus acesta.

La pauză, Gigi Becali a efectuat și a 4-a schimbare: Florinel Coman i-a luat locul lui Ovidiu Popescu! 

Mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali s-a contrazis toată ziua în cazul lui Andrei Vlad » Ultima lui decizie: „Să simtă ce a făcut!”

A comis-o și Straton!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (67)
kuba
kuba  •  02 August 2021, 16:18

Gradinescu e gigist pur sănge !

883135188391540
Popa Corneliu  •  02 August 2021, 13:54

Cum isi permite un fost ofiter MAI sa calomnieze un fost deportat in Baragan? In tara asta nu exista Federatie si CNA ca sa ia atitudine pentru un fost angajat al clubului Dinamo?

dexter
dexter  •  02 August 2021, 13:35
Postat de deusdat pe 02 August 2021, 10:22

Ce licență are Grădinescu?

Tu ai licenta de prost!

Vezi toate comentariile (67)
Comentează