FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali și-a sunat fina pentru a rezolva problema Arenei Naționale » Promisiunea Gabrielei Firea: „A dat ordin!”

Articol de GSP - Publicat joi, 11 aprilie 2019 11:43

Gigi Becali a dezvăluit o discuție avută cu fina sa, Gabriela Firea, despre situația Arenei Naționale. Patronul FCSB susține că în urma convorbirii telefonice, primarul general al Capitalei a decis ca meciurile de fotbal să aibă prioritate în fața concertelor de pe cel mai mare stadion din România.

„Am vorbit cu fina, cu doamna Firea, şi nu ştia de acele concerte. Oamenii vor sport, fotbal, nu concerte! A dat ordin ca de acum înainte orice meci să aibă prioritate în faţa concertelor.

S-a greşit, dar o să se repare. Ideea este că de acum înainte nu va mai exista ca o echipă să nu poată disputa vreun meci pe Arena Naţională din cauza vreunui concert!”, a declarat Becali, la TV Digi Sport.

Roș-albaștrii iau în calcul varianta noului stadion de la Târgu Jiu, lucru confirmat de Mihai Stoica: „Am înţeles că stadionul este superb. Chiar i-am spus lui Vali (n.r. - Valeriu Argăseală, preşedintele executiv) să ne suim în maşină şi să dăm o fugă până acolo. Poate cei care se ocupă de construcţie vor grăbi puţin lucrările, astfel ca noi să putem inaugura arena la vară când vom juca primul meci european. Vom vedea ce va fi până la urmă. Dar, ideea este că vom propune celor de la UEFA două variante. Şi la Cluj există o posibilitate, dar pe Cluj Arena”.

FCSB nu va putea juca pe Arena Națională în prima parte a sezonului următor, dar nici în play-off. Ambele subiecte au fost oferite în exclusivitate de Gazeta Sporturilor. 

EXCLUSIV FCSB se mută din nou din București! Gigi Becali alege stadionul unei mari rivale și poate ieși cu scântei!

EXCLUSIV FCSB va juca în exil tot play-off-ul viitor » Ce variante au roș-albaștrii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
bulletproof
bulletproof  •  13 Aprilie 2019, 08:42

Dar, poate unii vor ... "CIRC", mai știți ! Firea și-a cam ieșit din fire, de-a putut să dea "ordinul" ăsta , dacă nu a vrut cumva să scape de gura "nașului", n'așa ❗

100002473541087
Danut Ognean  •  11 Aprilie 2019, 19:43
Postat de Abigail Laslas pe 11 Aprilie 2019, 17:24

De ce nu se duce Metallica in Ghencea? :))))

de ce nu merge fcsb pe maidan?

100002473541087
Danut Ognean  •  11 Aprilie 2019, 19:42

ce asteptati de la becali?aberatii!cfr noua campioana a romaniei

Vezi toate comentariile (5)
Comentează