FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali: "Steaua va fi aşa cum era înainte de '90"

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, debordează de optimisim şi crede că roş-albaştrii vor alcătui o echipă aşa cum era cea de la finalul anilor '80.

" Steaua o să fie aşa cum era înainte de '90. O să vedeţi! Va fi Real Madrid al României, mai ales că ne-am întărit şi cu MM Stoica
. Cel mai bine ar fi să stea şi Memeul pe bancă. Fotbalul va fi mai frumos cu el", a spus Becali.

Apoi a continuat: "În 2-3 ani, vom fi cei mai tari, nimeni nu ne mai stă în cale. Clasamentul va începe cu Steaua. Steaua, Steaua, Steaua, apoi urmează ceilalţi, să se bată pentru locul 2. Uite, veţi vedea voi dacă nu e aşa!".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
daniels
daniels  •  22 Noiembrie 2010, 11:54

si cand te-ai trezit era dimineata, Jijica! dupa tine de fiecare data Steaua joaca finale CL si e prima in clasament dar dupa valoare e intotdeaua altfel: Steaua se zbate ca o echipa de pluton pe care toti ne-o amintim din trecutul glorios si ramanem dezamagiti de prezentul gretos! mai ales greata provocata de razboinicu de la gura stanii!

vvv1916
vvv1916  •  22 Noiembrie 2010, 06:06

Cititi Jurnalul de Fotbal pentru opinii sincere si necenzurate despre fotbalul romanesc si international sau despre sport in general. Nu suntem un tabloid, nu promovam scandaluri intre presedinti analfabeti sau cancanuri cu bombe sexy rasuflate. Nu tinem de nici un trust, nu promovam interesele nimanui. Fotbal in stare pura. Mii de cititori ne-au descoperit deja, si continua sa ne urmareasca in fiecare zi. Cautati Jurnalul de Fotbal pe net, nu dam adrese aici, nu e frumos.

gio1
gio1  •  21 Noiembrie 2010, 23:56

NU MAI BEA GIGI ! Ca uite ce prostii spui!Nu e prima oara cind te imbeti si spui prostii. Te-am vazut cu ochii sticlii de mai multe ori la TV!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează