FOTBAL  »  LIGA 1  »  UNIREA URZICENI - STEAUA, 6 MARTIE, ORA 20:30

Gigi Becali: "Stoichiţă îl vrea pe Ovidiu Petre fundaş la marcaj. Dar de ce i-am mai adus pe Parpas şi Tall?"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 martie 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat că antrenorul Mihai Stoichiţă i-a transmis că intenţionează să îl folosească pe Ovidiu Petre fundaş de marcaj, în meciul din etapa viitoare, de la Urziceni.

"Stoichiţă mi-a spus că vrea să joace cu Ovidiu Petre fundaş de marcaj. Vă daţi seama unde am ajuns? Dar nu are cum, pentru ca Pleşan este suspendat", a spus Becali la Contraatac, la GSP TV.

Apoi a continuat: "Dar îi avem pe Tall şi pe Parpas. Pentru ce i-am mai luat? Mai bine îi trimit acasă la ei. Îi şi spun lui Stoichiţă".

Cu referire la Cristi Tănase şi postul pe care joacă, Becali a zis: "Cineva din preajma echipei naţionale a dat un telefon la cineva din clubul Steaua şi a spus că îi interesează Tănase, că ce joacă el, că nu ştiu ce, că ar fi bine să dea randament. Mai voalat, aşa.  Păi eu dau 1,8 milioane pe un jucător ca să îl pierd şi pe Bogdan Stancu, şi pe Surdu şi pe Tănase? Oamenii de la naţională îl vor mijlocaş stînga. Jur că nu Răzvan Lucescu a sunat".

Despre arbitrul partidei CFR Cluj-Steaua, Gigi Becali a afirmat: "Deaconu a făcut ceva ce trebuia să facă, dar fără să se vadă. Nu s-a văzut, dar noi, cei implicaţi, vedem. Aşa de şmechereşte a arbitrat, că nu ai ce să îi reproşezi. Deaconu este stelist. A vrut să împace şi capra, şi varza, dar a condus totuşi bine".

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (6)
sibelius
sibelius  •  01 Martie 2010, 22:55
Postat de alpin pe 01 Martie 2010, 22:40

De ce i-a adus? Simplu: ARE COMISION din transfer!!!

care transfer? :))

alpin
alpin  •  01 Martie 2010, 22:40

De ce i-a adus? Simplu: ARE COMISION din transfer!!!

 •  01 Martie 2010, 21:24
Postat de pe 01 Martie 2010, 20:46

Gigi, da-l afara pe Stoichita! Treci tu antrenor si castigi campionatul fara probleme! Cu tine la timona, Steaua ajunge in finala CL!Tu stii tot, politica, economie, fotbal, religie... Ce rost are sa mai dai bani degeaba antrenorului? Argaseala face pregatirea fizica cu jucatorii, iar tu pe cea tactica. Totul iese perfect!

Imi place cum le zici! Ai uitat ca JJ e 'studinte in drept si publicist' , adica ISTet cu PUBLICul?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează