FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali: "Tudose şi-a dat autogol! Am văzut reluări, el a marcat pentru 1-1!"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 martie 2010 00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, nu a uitat gafele făcute de Alexandru Tudose în jocul cu CFR Cluj şi spune că golul egalizator al feroviarilor, marcat de Cadu, a fost de fapt un autogol al fundaşului roş-albaştrilor.

"Tudose a dat autogol, Cadu nici nu putea să atingă mingea! Mingea îl depăşise pe Cadu, cînd văd faza golului egalizator mă atac. Nu-i normal să faci aşa ceva! Pe Toja nu m-am supărat că a ratat la 0-1, se mai întîmplă", a spus Becali la GSP TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  02 Martie 2010, 19:25

jiji nu spune si cat ii da pe luna lui Tudose ... da' la modul lui de a judeca, i se pare normal ca unul platit cu 10 000 euro pe luna (Toja) sa rateze dintr-o pozitie din care era greu de ratat si intr-un moment in care se putea inchide meciul, iar ca unui tanar platit de vreo 4 ori mai putin, aruncat titular intr-un meci greu (plecari aproape gratis a celor mai buni fundasi din tur + aducerea in loc a unor mazete = prostia patronului) sa nu i se ierte nimic.

 •  02 Martie 2010, 19:00

Mersi pentru incurajari baieti . Mersi mult.Recunosc eu am introdus mingea in poarta.

Xalym
Xalym  •  02 Martie 2010, 18:33

Curaj Alexandru Tudose! Lupta in continuare si demonstreaza ca ai valoare de Steaua! Urmeaza modelul Szekely si nu te lasa influentat de comentariile acide ale patronului. Fortza Steaua!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează