FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

Variantă-șoc marca Gigi Becali pentru rezolvarea conflictului cu CSA: "Doar așa terminăm circul" » Se dezice de ultrași: "Mai bine rămân FCSB toată viața!"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 noiembrie 2018 11:51

Gigi Becali a vorbit despre conflictul cu CSA Steaua și respinge orice posibilitate de împăcare. Patronul FCSB visează să revină în politică, pentru a interveni la vârf în favoarea clubului pe care-l finanțează. 

"Devine tot mai greu să ne calificăm în Europa. Peste 5 ani va fi și mai dificil. Numai eu mă voi putea lupta, pentru că eu deja iau măsuri în acest sens. CSA Steaua are nevoie de 100 de milioane de euro ca să se bată cu mine. Nu vreau nicio pace. Dacă intru în politică, atunci pun eu ministrul Apărării și îi spun ce să facă.

Să lase circul și mizeriile să nu distrugem încă un brand! Dacă Dragnea a pus ministru, eu de ce să nu pot?! Păi Armata a luat sigla aia și nu face nimic cu ea. Dar vine și spune că valorează 37 e milioane de euro. De ce nu produce bani cu ea?

În 5-6 ani, se termină cu procesele și se rezolvă treaba. Ghencea va fi a mea, adică a FCSB-ului. FCSB va fi din nou Steaua. Pentru că ei nu vor avea ce să facă", a spus Becali la TV PRO X. 

Gigi revendică numele, marca, dar nu-i vrea înapoi și pe ultrașii Stelei din Peluza Sud: 

"E mai bine așa, fără galeria aia, fără huligani și înjurături. Păi când eram Steaua plăteam 400.000 sau 500.000 de de euro pe amenzi. Nu am nevoie de huligalisme. Decât așa, mai bine rămân FCSB toată viața!".

 

Sondaj după 4 ani de război: pentru tine care e adevărata Steaua?

Echipa din Liga 1
Echipa din Liga a 4-a

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (106)
rjka
rjka  •  04 Noiembrie 2018, 11:44

Las-o mai moale gigi cu ultrași pe care nu iai putut cumpara așa cum nu ai cumpărat niciodata Steaua stai cu popesti Leordeni ca care nu va fi Steaua niciodată nici ultrași nu vor sania vina înapoi niciodată pentru ca țu și becalioti tai nu o sa înțelegeți niciodată ce însemna Steaua cu adevărat pt adevărați suporteri , tu rămâi cu atârnători tai suporteri de finanțator , normal vrei sa vina la meci doar aplaudaci tai sa rămâi cu ei . Steaua înseamnă CSA , istoria stelei spune asta dacă o citește cineva ma rog becalioti n-au nici o treaba iei doar cu nea gigi o dau atât .

paul801
paul801  •  04 Noiembrie 2018, 09:20

asta e rupt de realitate complet...cu cat trece timpul, cu atat mai multi din cei pe care i-a pacalit il vor parasi.locul lui e acolo, unde programul la tv este restrictionat la cateva ore pe zi.Afara cu hotii din fotbalul romanesc ! A furat, sa plateasca !

2137614422926361
Iftime Ovidiu  •  04 Noiembrie 2018, 01:50
Postat de sabaton pe 01 Noiembrie 2018, 13:40

inca mai exista prosti care cred ca aceasta echipa din popesti leordeni este steaua ????? .........sa ridice '' mana sus '' ...sau sa-mi lase un comentariu ...sa-i vedem si noi

Am impresia ca tu esti destept rau de tot...se vede ca la fiecare comentariu argumentezi tot ceea ce spui.Tu ori ai 14 ani si un singur floc ori esti prost de bubuii si mai si semnalizezi.Daca ai o parare incearca sa o expui fara sa jignesti pe cineva care are o alta parere ca de asta suntem intr-o tara democratica.Dar cum tu esti cel putin semiretardat simti nevoia sa jignesti pe cei care nu au aceeasi parere ca tine.Nu vreai doar sa citesti articolul si ne scutesti sa iti imprastii inteligenta pe aici?

Vezi toate comentariile (106)
Comentează