FOTBAL  »  Superliga  »  STELIŞTI.RO

Gigi Becali: "Voi întruni Comitetul de Urgenţă pentru a-l înlătura pe Mircea Sandu"

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 iulie 2008 00:00

Întors din vacanţa de la Monte Carlo, finanţatorul Stelei anunţă că va întruni Comitetul de Urgenţă pentru a-l schimba pe preşedintele FRF, după ce a aflat ultimele dezvăluiri din cazul Valiza.

"O sa intrunesc Comitetul de Urgenta si voi face tot posibilul pentru a-l schimba pe Mircea Sandu. De mâine o sa strang semnaturi pentru a-l debarca pe presedintele FRF. Mircea Sandu trebuie schimbat. A venit timpul sa facem curatenie, si ne gandim serios pe cine vom pune in locul lui", a spus Gigi Becali, după care l-a atacat si pe Dumitru Dragomir: "Nu e normal ce se întîmplă, Dragomir stia tot ce se intampla. Nu inteleg de ce a dat vina doar pe Lupescu cand stie foarte bine ca Mircea Sandu a influentat. De ce-l apara?".

Mai multe stiri pe stelisti.ro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
 •  05 August 2008, 22:34

nea gigi dute la un doctor bun cit inca nu este tirziu ......plateste ..

 •  25 Iulie 2008, 23:17

io zic sa vina Gigi Becali presedinte la FRF, la presedintia tarii, la LPF, la PTTR, la CFR (aia cu trinurile, nu cei de la Cluj), peste tat ! Iar tara toata sa stea (desculta)la usa lui si sa astepte toti sa le arunce Jiji o bucata de mamaliga, ca la caini. Becali uber alles, mah !

 •  25 Iulie 2008, 21:55

-jiji: eu te-am pus, eu te omor; -sandu:tu m-ai pus, ti-am dat cistig cu bricheta si am tras rapidul pe linia 3; -dar, tu m-ai dat in git cu valiza?! -imi trebuia valiza ta pt euro sa dau in meciul ...3, portocale la olandezi: -mai buna ii brinza mea cu mama/liga lui mitica; -iar ai facut-o de oaie; -te-astept miercuri la www.aslui. am meciul de la podu-nalt;

Vezi toate comentariile (29)
Comentează