FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali distruge un mit: "Eu mereu am comandat la echipă"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2018 20:54

Gigi Becali a lăsat să se înțeleagă că scenariul conform căruia nu s-a implicat niciodată la echipă în mandatul lui Cosmin Olăroiu este unul fals. 

"Olăroiu are zeci de milioane de euro din antrenorat pentru că a lucrat cu mine. La fel a strâns și Reghecampf câteva milioane bune. Eu cu toată lumea am lucrat la fel. Eu am comandat tot timpul, nu spun ce făceam și ce nu făceam. Dar asta să vă fie clar.

Un antrenor român important din străinătate mi-a spus: «Băi Gigi, pune-mă pe mine antrenor și le zic direct, în conferința de presă, că eu antrenez echipa, dar restul, primul 11, schimbări, toate le face Gigi. Bă Gigi, dacă eu stau cu nevasta mea liniștit acasă, toată familia mea e bine, mă interesează ce zice presa?", a spus Becali la TV Digi Sport. 

Cosmin Olăroiu a antrenat FCSB în două rânduri. Primul mandat, în 2002, a durat doar 7 partide. Al doilea, în sezonul 2006/2007 a fost un real succes. A câștigat titlul și Supercupa în România, a dus formația până în semifinalele Cupei UEFA, apoi a calificat-o în grupele Ligii Campionilor.

Vezi și: Gigi Becali îl vinde pe Nicolae Dică: "Iau 500.000 de euro pe el!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
minell73
minell73  •  23 Octombrie 2018, 12:28
Postat de csasteauabucuresti pe 22 Octombrie 2018, 22:38

Doar prostii si fcsbistii credeau ca e altfel ... In fine, nu pot sa dau vina pe cioban, el le-a spus mereu pe sleau ca nu are colaboratori ci doar slujitori iar fcsb e el si o conduce exact cum a invatat de copil, ca pe o stana (ambele declaratii ii apartin, deci sa nu veniti cu cenzura!), de asemenea el le-a spus ca fcsb NU e Steaua si ca nu nu are nicio treaba cu Steaua, ei insa tot Batman, Batman ....

"Doar prostii si fcsbistii credeau ca e altfel" :)))) Ai grija ca este pleonasm.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  23 Octombrie 2018, 10:33

Si Mircea Lucescu zicea ca tine cont de parerea finantatorului!Cand are dreptul antrenorul "sa faca pe nebunu"?Raspuns: Cand este cofinantator!

1422898941351462
Dan Antoniu  •  23 Octombrie 2018, 05:41

ai comandat mereu si rezultatele si jocul echipei arata asta : PROST !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează