FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Gigi dezvăluie noua strategie a Stelei » Jucători de la AEK Atena, grupele Ligii şi neapărat titlul în 2014!

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 13 decembrie 2012 18:28

Gigi Becali, patronul Stelei, a vorbit despre strategia pe care o va aborda echipa sa în 2013.

"Noi trebuie să luăm în calcul totul, asta dacă vrem să fim deştepţi. Facem un scenariu. Luăm campionatul şi jucăm în Champions League, nici nu mă gîndesc la Europa League. Ce se va întîmpla acum, nu contează, nu mă supăr dacă pierdem în şaisprezecimi. Strategia noastră după ce intrăm în grupe şi facem puncte, e să cîştigăm titlul 2013/2014.

Asta pentru că sigur nu vor mai fi 3 tururi preliminare şi chiar putem intra în grupe. Trebuie să fac două echipe valoroase, una pentru grupele Ligii şi una pentru campionatul viitor. I-am zis lui Mihai Stoica să mergem la Atena, pentru că se desfiinţează echipa AEK, şi să luăm un jucător", a spus Gigi Becali la Fanatik Show, la DigiSport 1.

Playtech: Ce se va întâmpla cu Reghe și iubita lui, în viitorul apropiat. O femeie celebră a dezvăluit tot


Comentarii (33)
plischi
plischi  •  14 Decembrie 2012, 14:48

ati auzit? il trimite pe stoica la AEK, fiindca se desfiinteaza, ''SA IA UN JUCATOR"!! cum il ia, la kilogram, dupa inaltzime, dupa culoarea parului?

felipes22
felipes22  •  14 Decembrie 2012, 07:06

Jiji daca vrei sa faci o echipa puternica nu vinde tata ca de nu se repeta de mii de ori aceeasi istorie si prostie care o face romanul, are un an de vis si vinde tot ca prostul si dupa se alege praful de echipa aia in viitor.vrei exemple?CFR-ul de acu 2 ani cand a jucat CL si dupa a terminat la jumatatea camp si multe alte echipe. Tactica trebuie facaut ca cei de la Sahktior si Porto. faci echipa mare si vinzi 1-2 cel mult pe sezon aducand altii cat de cat bunicei in locul lor pe bani mai putini. Daca nu adio performante. asa ca Gigi nu te lacomii la bani si invata din greseli si prostia romanului si din istorie si faca lucrurile cu cap. Si cel mai important este il tii pe Reghe multi ani

tigruzzu
tigruzzu  •  14 Decembrie 2012, 04:24

Spuneți-i careva ciobEnului că se desființează Speranța Nădragii din stânga Prutului, 53 km nord de Slobozia Mare. Să vină să ia de la noi ceva-ceva, c-o să-i placă.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează