FOTBAL  »  Superliga  »  AUDIERI

Gigi Nețoiu, despre situația lui Pițurcă: „Am rezolvat problema cu COVID-ul și a rămas el vinovatul?”

Gigi Nețoiu +4   FOTO
Gigi Nețoiu

Articol de , - Publicat marti, 31 ianuarie 2023 10:27 / Actualizat marti, 31 ianuarie 2023 12:03

Gigi Nețoiu, fostul conducător de la FC Universitatea Craiova și Dinamo, condamnat în trecut în „Dosarul Transferurilor”, îi ia apărarea lui Victor Pițurcă, cel care și-a petrecut noaptea trecută în arest, iar între timp a fost eliberat. Fostul selecționer e acuzat de cumpărare de influență în dosarul măștilor neconforme achiziționate de spitale MApN în timpul pandemiei. 

Prezent la stadion pentru duelul FC Voluntari - CFR Cluj 0-1, Nețoiu a dat nas în nas cu presa la finalul meciului. Inevitabil, a fost întrebat despre situația lui Victor Pițurcă, unul dintre apropiații săi. Fostul șef al Craiovei n-a stat prea mult pe gânduri și s-a solidarizat cu antrenorul de 66 de ani.

Gigi Nețoiu / Captură GSP Video
Gigi Nețoiu / Captură GSP Video
Gigi Nețoiu / Captură GSP Video
Gigi Nețoiu / Captură GSP Video
Gigi Nețoiu / Captură GSP Video

Cred 100% în nevinovăția lui. E o chestie... am rezolvat problema cu COVID-ul și a rămas Pițurcă vinovatul?! E o chestie regretabilă ce i se întâmplă, dar sunt sigur că e nevinovat”, a spus Nețoiu, luni seara, la plecarea de la stadionul din Voluntari. 

Între timp, Pițurcă a primit o veste bună: procurorii nu au cerut arestarea preventivă pentru 30 de zile. Ar putea fi cercetat sub control judiciar.

VIDEO. Gigi Nețoiu sare în apărarea lui Victor Pițurcă

Pițurcă, replică golănească, după ce a fost jignit în serie la intrarea în sediul DNA: „Dacă te dai cu ruj, vorbim!” + Fiul lui, reținut pentru 24 de ore
AUDIERI
Pițurcă, replică golănească, după ce a fost jignit în serie la intrarea în sediul DNA: „Dacă te dai cu ruj, vorbim!” + Fiul lui, reținut pentru 24 de ore

Ce a însemnat Gigi Nețoiu în fotbalul românesc?

Nețoiu fost patron la Rocar în a doua jumătate a anilor '90, după care a condus Universitatea Craiova între 2000 și 2002. N-a reușit nimic notabil în Bănie, iar în vara lui 2000 a plecat de bunăvoie, cu mulți jucători, la Dinamo, unde a devenit acționar. A fost considerat unul dintre liderii „Cooperativei” din fotbalul românesc.

În 2014 a fost condamnat la închisoare în Dosarul Transferurilor, ispășind un an, 9 luni şi 20 de zile din pedeapsa de 3 ani şi 4 luni.

Nețoiu nu mai e în prim plan nici în fotbal, nici în afaceri, deși acum câțiva ani s-a tot vorbit de o nouă implicare în sport, poate chiar o revenire spectaculoasă la Dinamo, alături de Borcea. „Comandantul” s-a ținut departe de fotbal, mai vine, din când în când, la meciuri doar la Voluntari, mai ales că e prieten foarte bun cu primarul Pandele.

VIDEO Viorel Ilinca, despre cum a plecat Nețoiu cu toți fotbaliștii la Dinamo și comedia transferului lui Claudiu Niculescu

Citește și alte știri despre Victor Pițurcă: 

Procurorii nu ar fi cerut deocamdată arestarea pentru 30 de zile a lui Pițurcă » Informații în timp real de la reporterii GSP

Reacția lui Adrian Mititelu, după ce Victor Pițurcă, vechiul lui inamic, a fost reținut de procurorii DNA: „Sincer, asta îmi doresc”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
inshallah
inshallah  •  01 Februarie 2023, 12:51

i s-a umflat capu' de la implant

lulu
lulu  •  31 Ianuarie 2023, 17:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rav410wrc
rav410wrc  •  31 Ianuarie 2023, 14:55
Postat de rav410wrc pe 31 Ianuarie 2023, 12:27

Ca tot veni vorba de ... Hot, *** si mincinos :))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează