FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Gino Iorgulescu şi-a pus deja cluburile în cap: "Dacă merge în direcţia asta, va avea mari probleme!"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 noiembrie 2013 21:46

Finanţatorul celor de la Astra Giurgiu, Ioan Niculae, ştie unde s-a făcut diferenţa la alegerile pentru şefia LPF, cîştigate de Gino Iorgulescu în faţa lui Dumitru Dragomir.

"Nu îi reproşez nimic lui Dragomir, dar vă spun că nu era o glumă cînd Iorgulescu s-a înscris în luptă. Mitică a simţit asta, s-a văzut.

Dacă nu se va descurca Gino, propunem imediat schimbarea, nu e asta o problemă. Avem dreptul ăsta.

Eu vă spun ceva, diferenţa s-a făcut la felul în care a fost tratată campania de Dragomir.

El s-a văzut deja cîştigător, nu era aşa. S-a culcat pe lauri, nu şi-a pregătit campania cum trebuie. I se trage de la depunctări, retrogradarea unor echipe, lucruri care nu sînt normale.

Îi atrag atenţia lui Iorgulescu că dacă nu îşi va menţine punctele propuse, va avea mari probleme.

Am auzit de petrecerea aia unde nu au fost invitaţi toţi, dacă deja a început să conducă preferenţial face o mare eroare.

Nu a început bine şi cred că am sărit din lac în puţ dacă a invitat doar o parte dintre cei care au votat în cursul zilei de azi.", a spus Ioan Niculae la Fanatik Show de la Etno TV.

...despre discuţiile de aseară cu Ponta şi Dragnea: "Sper să fie o schimbare de bun augur! Ne-am întîlnit aseară şi ni s-a spus de Gino că vor veni şi reprezentanţi ai Guvernului!

Au venit domnii Dragnea şi Ponta am discutat despre fiscalitatea exagerată, inumană la care sînt supuşi finanţatorii.

Fotbalul este unul dintre principalii furnizori către bugetul statului, am ajuns să fiu sunat în ultimele trei luni de fiecare dată să dau taxele pînă pe 25.

Schimbarea a avut loc pentru că oamenii au înţeles că avem politicul de partea noastră şi se vor găsi soluţii pentru redresarea taxelor pe care le plătim noi, patronii.

Premierul s-a angajat că ne va ajuta să găsim o soluţie care să ne convină şi nouă, şi statului român. 

Gică Hagi a ridicat problema sponsorizării de care au nevoie echipele de fotbal, este o chestie de bun simţ.

Domnul Ponta nu a promis ceva concret, dar sper ca dînsul şi Guvernul României să se ţină de cuvînt şi să găsească soluţii". 

AICI AI TOATE DETALIILE DE LA ALEGERILE LPF!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (169)
4patraulea
4patraulea  •  22 Decembrie 2013, 12:50

prost rau niculae asta, daca afla fifa de imixtiunea politicului in fotbal, suspenda frf-u', si-asa suntem printre ultimii la fotbal, dar de bine, de rau, mai jucam cu o echipa mai valoroasa, asa vom ajunge sa jucam turca intre noi

cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  15 Noiembrie 2013, 11:56

Mafioţii şi tâlharii vor să nu mai plătească impozite pe ce fură. Ioan Niculae e trimis în judecată cu Videanu şi are tupeul să vorbească!

escobar
escobar  •  15 Noiembrie 2013, 09:16

ATENTIE GINO - CURATA toti oamenii lui Dragomir(care au filmat/urmarit/santajat etc.VOTANTI )pentru ca altfel in scurt timp vei fi "executat" si vei avea parte de un PUCI.....NU-L primi pe militzian "in ajutor" pt. ca urmareste doar sa stearga "urmele penale lasate de el".....VITEZA GUNOAIELOR-la "vremuri noi oameni noi- NESANTAJABILI de dragomir,pt. ca altfel TOT EL VA CONDUCE DIN UMBRA si cand iti va fii lumea mai draga te va executa,chiar printr-un "interpus=SLUGA LUI" !!!!!!!!

Vezi toate comentariile (169)
Comentează