FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gino, Vamă, Lupescu şi Stan l-au refuzat pe Borcea

Articol de GSP - Publicat luni, 31 mai 2010 00:00

Cristi Borcea are toate şansele să continue în fruntea staff-ului administrativ, mai ales că s-a lovit de refuzuri pînă în prezent. Gino Iorgulescu, Dinu Gheorghe, Ionuţ Lupescu şi Marius Stan nu au acceptat propunerea de a fi director executiv.

Ultimul a justificat: "vreau să am o viaţă tihnită la Galaţi, îmi iubesc familia, de aceea nu vin la Dinamo". Mai rămîn pe listă Claudiu Niculescu, dar acesta nu are experienţă deloc, şi Florin Prunea, pe care fraţii Becali îl vor eliminat din club.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  01 Iunie 2010, 00:49

Respect Florin Prunea si Raducioiu!!! ei ar trebui numiti si lasati sa isi faca treaba!! AFARA cu samsarii din jurul echipei!!!!!!!!!!!!!!!

 •  31 Mai 2010, 22:26
Postat de pe 31 Mai 2010, 10:51

RESPECT FLORIN PRUNEA !! CAINE PANA LA MOARTE !!!!!!

mai du/te dreak cu cioara de prunea, ce sa caute la dinamo, sa se certe cu jucatorii

 •  31 Mai 2010, 21:39

Raducioiu a mai fost la Dinamo intr-o functie de conducere si a plecat dupa vreo 2 saptamani,pentru ca nu-l baga nimeni in seama,nu avea nici un cuvant.Nici Prunea nu prea are cuvant pe acolo,ce credeti.Poate ii aduce Ioan Becali de la Steaua pe Mache,pe Virgil,sau pe Teja =)) se intelege cu Gigi pentru nepoti.. :))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează