FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Giovanni, anunț triumfător după ce Moruțan a semnat cu Galata: „Nici la Barcelona n-am văzut așa ceva!” + așteptat doar de câțiva jurnaliști turci la aeroport

Ioan Becali
Ioan Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 august 2021 15:42 / Actualizat miercuri, 25 august 2021 18:02

Ioan Becali, impresarul care a intermediat transferul lui Olimpiu Moruțan (22 de ani) la Galatasaray, a confirmat în urmă cu scurt timp că „Oli” a semnat cu Galata.

Giovanni Becali l-a însoțit pe Moruțan în Turcia și a oferit detalii despre modul în care Moruțan a fost primit de pătimașii fani ai celor de la Galatasaray. Mai mult, agentul a spus că va insista pe lângă tehnicianul Fatih Terim ca Moruțan să primească numărul 10. În prealabil, Alexandru Cicâldău a refuzat să devină decarul „Cim Bom”. 

„De ce plătești 5,7 milioane pe cineva cu o cotă de 2,8?” » Fanii lui Galatasaray, nedumeriți după transferul lui Moruțan
GALATASARAY
„De ce plătești 5,7 milioane pe cineva cu o cotă de 2,8?” » Fanii lui Galatasaray, nedumeriți după transferul lui Moruțan

Ioan Becali: „Moruțan a semnt pe 5 ani. Are clauză de 25 de milioane de euro”

„Da, s-a semnat contractul, copilul a semnat pe 5 ani. Are clauză de 25 de milioane de euro. În 3-4 ore va fi prezentat. Urmează să fie înregistrat contractul jucătorului și să primească ceritificatul de transfer. Totul a fost pus la punct. Nu vă pot spune cât câștigă. Voi vorbi cu Terim, vedem dacă punem presiunea numărului 10 pe capul copilului. 

Eu aș vrea să-i pun presiunea pe umeri, ca să vadă ce înseamnă. Dacă vă spun eu cum a fost primit Moruțan, n-o să mă credeți! Întrebați-l și pe Florin Vulturar (n.r. - celălalt impresar al lui Moruțan) dacă a văzut vreodată o asemenea primire. Eu n-am văzut niciodată așa ceva, nici la Barcelona. A fost primit ca în filmele hollywoodiene sau în filmele indiene”, a afirmat Ioan Becali, la emisiunea „Liga Digi Sport”. 

Primirea la aeroport din Istanbul n-a fost foarte călduroasă, Moruțan fiind așteptat doar de câțiva jurnaliști turci.

Dacă ia presiunea numărului 10, va trebui să zburde! Mi-a zis președintele că dacă nu confirmă ăștia doi (Cicâldău și Moruțan), nu mai calcă vreun picior de român pe aici. Totuși, președintele mi-a spus că fac parte din famila lui. Îi cunosc soția, îi cunosc soacra.

 - Ioan Becali, agent

Olimpiu Moruțan: „Vreau să fac fanii fericiți!”

„Sunt foarte fericit că am semnat cu cel mai mare club din Turcia. Sper să demonstrez aici calitățile pe care le am și să fac fanii fericiți. Încă nu știu dacă vreau numărul 10, vom vedea zilele acestea. O să am emoții, dar vor fi unele emoții pozitive și voi fi motivat să arăt pe teren ce am arătat și la FCSB. De mic visam să joc la o echipă mare”, a declarat și Olimpiu Moruțan, conform sursei citate. 

Citește și alte știri:

„De ce plătești 5,7 milioane pe cineva cu o cotă de 2,8?” » Fanii lui Galatasaray, nedumeriți după transferul lui Moruțan

Ioan Andone, după transferul lui Moruțan la Galatasaray: „Dacă el juca bine în acest început de campionat, Gigi nu ceda un cent!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
1740017484
Bleotu Gheorghe  •  26 August 2021, 13:58

Fumigena! Daca ar fi dupa el , ar vinde toata echipa FCSB-ului numai sa-i intre bani in cont!!!!

catalin.palcu
catalin.palcu  •  25 August 2021, 20:16

2 observatii scurte: rau a ajuns Galatasaray sa transfere jucatori care nici in Romania nu au rupt norii, care au 4-5 meciuri cu totul prin preliminariile cupelor europene, unul din ei nici macar nu are o singura selectie la o selectionata submediocra ca cea a Romaniei. nici trofee interne nu au castigat Cicaldau si Morutan, cu exceptia Cupei o singura data parca. nu ma mai mira ca nu mai prind turcii grupele europene , sa si iasa din ele nici nu se mai pune problema. pe vremuri prindeau primaveri europene mereu. A 2a observatie : mare valoare de jucator e si Morutan asta de are doi impresari !

765313216945981
Adi Filip  •  25 August 2021, 19:45

Octavian Popescu e urmatoarea plecare. Il vinde repede pana nu se prind si strainii ca nu e chiar atat de mare valoare. I-au invatat jocul, cu Sepsi n-a facut nimic, se va pierde in timpm. Vinde-l repede Becali, ia si 10, sa nu faci ca la Morutan.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează