FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAŞ - DINAMO, JOI, 21:30, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Giovanni dă din casă: "Bonetti e la Dinamo pentru că s-a ajuns prea tîrziu la Andone"

Ioan Becali, impresar
Ioan Becali, impresar

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 aprilie 2012 20:27

Ioan Becali a dezvăluit la GSP TV că aducerea lui Dario Bonetti pe banca tehnică a celor de la Dinamo a fost o variantă de avarie. În primă instanţă, oficialii din Ştefan cel Mare s-au gîndit la Andone, însă acesta se înţelesese deja cu formaţia din Gruia.

"Am discutat cu domnul Badea, era de acord să îl aducă pe Andone. L-am sunat pe Ando, dar a fost mult prea tîrziu: le promisese celor de la CFR că se întoarce la ei. Îşi dăduse cuvîntul celor de la CFR şi el este un om de onoare, nu se dă înapoi. Aşa s-a ajuns la varianta Bonetti", a comentat Ioan Becali schimbarea de la clubul din Ştefan cel Mare, la GSP TV.

Impresarul român a afirmat că oficialii din Gruia au făcut o mişcare inteligentă, reacţionînd la timp în urma rezultatelor slabe obţinute în ulima perioadă.

"Normal că CFR s-a mişcat repede, nu jucau nimic de 5-6 etape. Au rămas pe prima poziţie datorită jocului rezultatelor. Dacă echipa joacă în halul în care au arătat-o şi tu totuşi eşti pe locul întîi, e normal să schimbi ceva. Ai o şansă imensă la titlu, nu poţi să-i dai cu piciorul", a explicat Ioan Becali la emisiunea "Contraatac"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
grogar
grogar  •  14 Aprilie 2012, 12:36

moare asta !!! ca ando era carpa lor !!! ando lua pozitia de drepti cand il vedea pe becaliot.....daca ii dadeai suma corespunzatoare juca si cu femeia de servici nea ando !!!!

merace
merace  •  12 Aprilie 2012, 19:40

nu inteleg de ce se publica parerile lui Giovanni despre ce se intampla la Dinamo, cat timp el nu are nici o functie oficiala la Dinamo, si e interesat doar sa faca lobby pentru jucatorii pe care ii impresariaza. De cand au impresarii drept la opinie in presa ca sa faca reclama la jucatorii proprii?!

redbuldog
redbuldog  •  12 Aprilie 2012, 17:37

Zau ma fekalyoate.!? Si la Rednic,Multescu,Sabau de ce nu s-a ajuns !Dar la Dinu Gheorghe..!? De ce nu s-a adus un fundas stanga macar..Paito ,,furat" de porumboiu e foarte bun!?Asta doar ca sa continuati voi jocurile cu care a-ti ingropat clubul asta ???

Vezi toate comentariile (37)
Comentează