FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Giuleștiul, închis momentan pentru Rapid! Unde vor juca alb-vișiniii la startul sezonului de Liga 1

Rapid nu poate juca pe noul stadion la startul sezonului de Liga 1, dar are două variante sigure: Giurgiu și Mioveni, plus alte două de avarie: Arena Națională și Arcul de triumf. +12   FOTO
Rapid nu poate juca pe noul stadion la startul sezonului de Liga 1, dar are două variante sigure: Giurgiu și Mioveni, plus alte două de avarie: Arena Națională și Arcul de triumf.

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iunie 2021 22:58 / Actualizat marti, 15 iunie 2021 20:54

Rapid nu poate juca pe noul stadion la startul sezonului de Liga 1, dar are două variante sigure: Giurgiu și Mioveni, plus alte două de avarie: Arena Națională și Arcul de triumf.

Chiar dacă scaunele au fost montate în proporție de 100%, iar gazonul a fost deja fixat, în interiorul arenei mai sunt o mulțime de lucruri de pus la punct. Vestiarele nu sunt utilate, iar la tribuna oficială nici n-a venit mobilierul.

Rapid nu poate juca în Giulești la startul sezonului

În acest condiții, rapidiștii trebuie să joace pe alt stadion. Din informațiile venite dinspre echipă vor exista partide care se vor disputa pe Arena Națională și se încearcă și accesul pe Arcul de Triumf.

Ca variante principale rămân totuși stadioanele din Giurgiu și Mioveni, ambele urmând a fi omologate în perioada următoare pentru noul sezon

FOTO. Imagini cu noul stadion al Rapidului (26 mai)

+8 FOTO

Caracteristici stadion „Rapid - Giulești”

  • Capacitate: 14.000 de locuri
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Beneficii: pistă de atletism sub tribune, sală de sport sub „Peluza Nord”; 28 de spații de cazare pentru sportivi, spații administrative, magazin, zonă de mâncare, spații pentru mass media și VIP

VIDEO. Cum se simte promovarea Rapidului: „Mă bucur pentru Iosif, a trecut prin multe”

Citește mai multe știri despre Rapid:

Un fost campion din Liga 1 așteaptă oferta de la Rapid: „Știu puțin din imn, îl cântau băieții în vestiar”

Jucătorul dorit de Rapid a semnat cu o echipă de play-off! Durata contractului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
fibra
fibra  •  14 Iunie 2021, 08:38

Noi nu facem un stadion in 3 ani si facem autostrada de 450km. in 5,cand s-au facut cam 900km.in 30ani.

catalynn
catalynn  •  14 Iunie 2021, 08:36
Postat de cirus11 pe 14 Iunie 2021, 07:40

E doar o observatie dar nu ar fi aratat mai bine cifrele alea daca erau cateva randuri mai jos? Chiar nu stiu de ce le-au pus fix incepand de sus

Dacă te uiți atent vei observa ca și Rapid este scris tot începând cu primul rând de scaune, și se termina fix pe rândul de deasupra gurilor de acces, așa ca bănuiesc ca au scris 1923 respectând aceeași logica chiar dacă in cazul cifrelor tunelurile de acces nu interferau. Oricum e de apreciat ca oamenii au dat dovada de bun simt, nu au venit cu dume gen “jucam in Ghencea ca e făcut din bani publici, și plătim chirie” :-))) In fond s-a mai întâmplat in trecut, acum vreo 40 de ani, din motive similare, atunci se scanda: Steaua și Rapid se iubesc la infinit (iar rolurile erau oarecum inversate, Rapid jucau “la matineu”fiind in Divizia B iar Steaua după amiaza). O tempora … :-)))

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  14 Iunie 2021, 07:44

Numai in Romania se poate sa intarzie atat de mult inaugurarea unui stadion... pariu ca Sepsi va juca pe noua arena inaintea Rapidului?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează