FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BUZĂU

Gloria Buzău l-a transferat pe ivorianul Bedi Esmel

Martial Bedi Esmel (în albastru)
Martial Bedi Esmel (în albastru)

Articol de GSP - Publicat joi, 04 decembrie 2008 00:00

Gloria Buzău a finalizat transferul ivorianului Martial Bedi Esmel (în albastru), jucător dorit încă din vară dar care a avut probleme cu viza de lucru. Aesta va da probe în următoarele săptămîni şi clubul va decide dacă îl va păstra pentru returul de campionat.

Esmel a mai jucat numai pentru echipe din ţara sa natală. Fundaşul a evoluat pentru Stella, Sewa Sport de San Pedro şi ASEC Mimosas.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  14 Decembrie 2008, 19:04

campionat fifa 2008 id:alin_rasfatzatu92

 •  11 Decembrie 2008, 07:09

cred ca jucau in judeteana la cum arata

 •  04 Decembrie 2008, 16:05

ce dracu mai cauta si asta in romania ....ce nu mai sunt romani de valoarea astuia rusine sa fie buzaului de aia retrogradeaza.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează