FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA-STEAUA, AZI, 20:30, DIGISPORT ŞI GSP.RO

Gloria - Steaua se va disputa cu casa închisă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 aprilie 2010 00:00

Clubul Gloria Bistriţa a anunţat în urmă cu scurt timp că nu mai sunt disponibile bilete pentru meciul cu Steaua. Astfel, partida se va disputa in fata unui stadion ocupat aproape in intregime, a notat site-ul grupării ardelene.

Controlul spectatorilor se va face prin sistemele de citire (turnicheti), iar locul indicat pe legitimatie este singurul posibil de ocupat.

Accesul la meci se va face incepand cu ora 18:30.

200 de jandarmi vor asigura masurile de ordine publica in imediata apropiere a stadionului, conform prevederilor legii nr. 4 din 2008, privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si jocurilor sportive, in sprijinul jandarmilor bistriteni fiind prezenti si jandarmi ai Gruparii Mobile "Regele Ferdinand I" din Targu Mures.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
 •  07 Aprilie 2010, 15:00
Postat de pe 07 Aprilie 2010, 14:49

normal ca sw joaca cu casa inchusa,joaca Steaua,tot Ardealul este suporterul Stelei,aminteste-ti cand ati jucat la Reghin, cine a tinut cu voi, cainii din jurul stadionului,Horoba si Tata jean

ai dreptate dar sa sti ca si ciini din bucuresti sunt sigur ca tot cu ei a tinut.FORZA STEAUA,poate scapam cit de curind de becali si sa vezi atunci iar vom fi cine am fost,dinamo nu poate sa zica la fel fiindca intotdeauna au fost un nimic niciodata nu au fost cineva in europa cum am fost noi asa ca sa ii lasam pe toti sa vorbeasca iar noi sa ne amuzam pe seama lor,niciodata nu vor ajunge la performantele stelei.

 •  07 Aprilie 2010, 14:49
Postat de bek pe 07 Aprilie 2010, 13:09

din pacate pt stelisti va fi trist, Steaua va lua o capaceala ca la carte de la bistriteni, ce naiba iam batut noi pe "marii campioni a lui jiji" si ei nu ???

normal ca sw joaca cu casa inchusa,joaca Steaua,tot Ardealul este suporterul Stelei,aminteste-ti cand ati jucat la Reghin, cine a tinut cu voi, cainii din jurul stadionului,Horoba si Tata jean

 •  07 Aprilie 2010, 13:37
Postat de pe 07 Aprilie 2010, 13:25

mentalitate de turma,de asta ii tara cum ii,il vad toata ziua pe becali si borcea la tv si asta le baga in cap toata ziua steaua si dinamo.daca fiecare si-ar sustine echipa locala s-ar dezvolta fotbalul,am avea stadioanele pline,din pacate de cand i-au impus rusii aceste echipe au monopolizat totul.

fara STEAUA nu prea se putea mindri fotbalul romanesc,mai ales cu poli asa ca ciocul mic copile nu vorbi fara sa nu sti sau esti prea mic.fara steaua cred ca nici nu eram cunoscuti ca tara,pe toate stadioanele europei gasesti obiecte cu steaua(echipele care au luat o cupa europeana),multi nici macar nu au auzit de dinamo dar de poli?ce zici au auzit?poate doar serbia mai stie cite ceva de voi.FORZA STEAUA,CIT DE CURIND VOM SCAPA DE BECALI SI VOM FI IAR IN FRUNTE,el ne opreste.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează