FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Golgeterul începe rezervă » Dorin Rotariu n-a strălucit în amicalele lui Dinamo şi va trece pe bancă

Stoican a purtat cu Roti mai multe discuţii motivaționale cu tînărul de 18 ani
Stoican a purtat cu Roti mai multe discuţii motivaționale cu tînărul de 18 ani

Articol de - Publicat sambata, 08 februarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 februarie 2014 22:06

Dorin Rotariu, 6 goluri în toamnă, pierde locul de titular după ce n-a punctat deloc în amicale


Mulţi jucători au impresionat în amicalele iernii 2014, dar au existat şi excepţii negative. Dorin Rotariu n-a mai strălucit ca-n toamnă. Golgeterul la zi al "cîinilor", cu 6 reuşite în competiţiile interne, are şanse mici să înceapă ca titular în startul sezonului de primăvară.

Fotbalistul n-a marcat deloc în cele 7 partide de verificare de pînă acum şi nici n-a oferit vreo pasă decisivă.

Dinamoviştii susţin că fragilitatea tînărului îi creează dificultăţi în a se impune: "Pune masă musculară pe el, însă a dat de terenuri grele, de adversari tari, de aceea n-a reuşit mare lucru. El are voinţă, dar nu-l ajută fizicul".

"Am ceva probleme la genunchi, din cauza terenurilor tari, însă nu disper. Sînt sigur că voi avea momente mai bune în primăvară şi doresc s-o ajut din nou pe Dinamo să obţină victorii", a comentat Dorin pentru Gazeta Sporturilor.


"Nu cred că Roti a fost afectat de ştirile privind monitorizarea sa de către Manchester United. El se pregăteşte foarte bine, cred că va regăsi şi bucuria golurilor"
Flavius Stoican, antrenor Dinamo

"Roti este încă mic, dar se va face voinic. Important va fi să înscrie în meciurile oficiale, noi, toţi, îl susţinem pentru că se vede clar că va ajunge un mare fotbalist"
Cristian Bobar, director sportiv Dinamo


1 milion de euro este cota actuală a fotbalistului, conform transfermarkt.de, crescînd cu 550.000 de euro faţă de vara 2013


"Mulţumit de toţi!"
Stoican a fost satisfăcut după succesul cu suedezii de la Goteborg, 2-0, care a adus un trofeu savurat de jucători în autocar cu fotografii şi cu cîntece: "Sînt mulţumit de Filip, mulţumit de Cioinac, mulţumit de Velici, de toţi băieţii, nu mai vorbesc de cei care-au marcat. Dar vreau să muncim şi mai mult ca să fim mulţumiţi toţi dinamoviştii de o primăvară frumoasă. Degeaba învingem în amicale dacă n-o facem în partidele oficiale".


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
1745flo
1745flo  •  08 Februarie 2014, 22:30

din postura de rezerva, poate sa dea 2 sau 3!

zidane92
zidane92  •  08 Februarie 2014, 18:16

4-4-2:Balgradean-Rus,Grigore,Thicot,Barboianu-Lazar,Boubacar,Matei,C.Munteanu-Bilinski,Tucudean asta e cea mai buna formula a lui Dinamo in momentul actual

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Februarie 2014, 17:11

intr-adevara, are un fizic mai fragil. asta e marele lui defect.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează