FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII TG. JIU

Golgeterul Ligii 1 se cere la Euro: "E un obiectiv personal" » Cine e fotbalistul preferat

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2016 14:54

Ioan Hora, golgeterul Ligii 1 cu 13 goluri în acest sezon pentru Pandurii, recunoaște că se gândește tot mai serios la o convocare la Campionatul European din Franța.

"E adevărat, naționala era un obiectiv personal. Cred că orice jucător român îşi propune să ajungă să fie convocat acolo. Mi-am propus să ajung şi îmi pare bine că am fost convocat, sper să reuşesc şi pe viitor să fiu convocat la echipa naţională", a declarat Hora pentru lpf.ro.

Atacantul gorjenilor a vorbit și despre performanța de a fi golgeterul campionatului și spune că nu s-ar fi gândit să marcheze atâtea goluri în acest sezon.

"Sincer, dacă îmi spunea cineva la începutul sezonului că o să fiu după 26 de etape în fruntea clasamentului golgheterilor din Liga 1 Orange nici eu nu aş fi crezut! Dar mă bucur că am reuşit asta şi sper să fiu şi la final tot numărul unu. Faptul că sunt acolo ţine şi de noroc şi de inspiraţie, dar, în principal, de faptul că am avut nişte colegi care m-au ajutat foarte mult", a adăugat Hora.

"MI-A PLĂCUT MULT RONALDO"

Hora n-a avut idoli, însă a afirmat că fotbalistul său preferat a fost Ronaldo: "Nu pot spune neapărat că am avut idoli, dar mi-a plăcut foarte mult Ronaldo, în perioada de la Inter. Mi-a plăcut foarte mult, aveam şi tricou cu el, îmi amintesc.

Tot timpul avem de învăţat de la cei mai buni, doar că uneori succesul vine mai repede, alteori mai târziu. Era o plăcere să îl văd jucând şi cum înscria. Cred că m-a şi inspirat să devin vârf de atac, chiar nu mi-am propus asta niciodată, dar cred acum că nimic nu a fost întâmplător".

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează