FOTBAL  »  LIGA 1  »  PANDURII

Gorjenii si-au definitivat lotul cu care vor sa atace Cupa Romaniei

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iulie 2007 00:00

"Performanta de anul trecut, semifinala de Cupa cu Rapid, nu cred ca a fost doar o intimplare. De aceea, anul acesta imi doresc cel putin o finala", anunta ieri presedintele gorjenilor, Marin Condescu. Oficialul isi argumenta pretentiile ridicate si optimismul prin valoarea lotului de jucatori pe care tehnicianul Eugen Neagoe il are la dispozitie.

Astfel, azi au fost anuntate si numele celor 26 de jucatori care vor evolua la Pandurii in sezonul care va debuta pe 27 iulie.

Portari: Adnan Guso, Ibrahim Dossey, Robert Balaet;

Fundasi: Ionut Dragomir, Sergiu Mindrean, Alin Chibulcutean, Florin Popete, Alin Rus, Constant Djapka (Coasta de Fildes), Jackson Lucas (Brazilia), Marin Vatavu, Adrian Rusu;

Mijlocasi: Ciprian Vasilache, Daniel Orac, Florin Stinga, Robert Vancea, Edmilson Dos Santos (Brazilia), Mugurel Dedu, Adrian Popescu, Alexandru Pacurar, Mircea Voicu, Ilie Iordache;

Atacanti: Alexandru Piturca, Sorin Vintilescu, Jaka Stromajer (Slovenia), Liviu Mihai.

"Pacurar si Orac vin dupa accidentari grave si nu ma pot baza pe ei, la fel si Dedu. De asemenea, nici cei doi brazilieni nu intra in vederile mele pentru primele trei etape pentru ca sint in urma cu pregatirea fizica. In final, pentru primele etape imi mai ramin 20 de jucatori de cimp", a explicat antrenorul oltenilor, Eugen Neagoe, care a renuntat la serviciile mijlocasilor Lucian Zoicas si Andrei Enescu si ale atacantului Igor Radovanovici.

Playtech: BOMBĂ! Totul e clar acum! Cu cine se iubește Alexandra Dinu, imaginile sunt grăitoare


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează