FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

UPDATE Steaua și-a luat gîndul pentru un moment de la De Amorim

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iulie 2015 11:27

Steaua trebuie să grăbească negocierile cu Astra pentru William De Amorim (23 de ani), dacă vrea să îl aibă la dispoziție pentru următoarele două tururi preliminare ale Ligii Campionilor.

21:00

UPDATE / Steaua chiar dacă-l va transfera pe William de Amorim nu-l va putea folosi pînă în faza grupelor Ligii Campionilor sau a Ligii Europa, în funcție de competiția în care roș-albaștrii se vor califica. Mijlocașul a fost anunțat titular pentru Astra în partida din turul doi preliminar al Europa League împotriva lui Inverness, iar regulamentul nu-i dă voie fotbalistului să mai joace la altă echipă pînă în faza grupelor.

Valeriu Argăseală susține că ”pista Alibec și De Amorim nu este închisă”, însă campioana României riscă să nu-l poată folosi pe mijlocaș în fazele următoare din Ligă. Dacă Alibec, 24 de ani, este în continuare accidentat, De Amorim este convocat pentru partida Astrei cu Inverness din această seară.

Dacă va intra pe teren chiar și pentru un minut, brazilianul nu va mai putea evolua pentru Steaua în preliminarii. Regulamentele UEFA îi permit însă să evolueze în cupele europene pentru o a doua echipă începînd cu faza grupelor.

Brazilianul nu a ratat nici una dintre cele 18 partide disputate de Astra în cupele europene, iar ratarea primei manșe din turul doi preliminar al Europa League ar putea fi un semn că transferul la Steaua este aproape. În caz contrar, mutarea s-ar putea bloca pînă la sfîrșitul lui august, cînd ”roș-albaștrii” ar fi dispuși să reia din nou negocierile după o eventuală calificare în grupele UCL.

1.500.000 € cer giurgiuvenii pentru De Amorim și Alibec

Învață după greșelile de anul trecut?

”Roș-albaștrii” s-au lovit de aceeași situație și în vara lui 2014. Negocierile s-au lungit, iar împrumuturile lui Papp (Chievo), Rusescu (Sevilla) și Bourceanu (Trabzonspor) s-au perfectat abia după play-off-ul Ligii, pierdut la penalty-uri cu Ludogoreț.

11 goluri și 13 assist-uriare De Amorim în 97 de partide disputate în tricoul Astrei în Liga 1

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
iulix73
iulix73  •  17 Iulie 2015, 01:30

Sa nu fiu inteles gresit , De Amorim e un jucator bun dar joaca in banda ! Noi avem nevoi de un playmaker !

steauaucl
steauaucl  •  16 Iulie 2015, 20:36
Postat de randoom_._ pe 16 Iulie 2015, 14:30

stiu ca voi dinamovistii sunteti *** dar nici chiar asa. pai scrie in articol. daca joaca pentru astra in e.l., atunci nu mai poate juca in preliminarii la Steaua. dar daca nu joaca,poti sa spui ca de amorim este jucatorul stelei. dar si daca ar juca, il putem lua dupa preliminarii.

sa speram ca trecem de preliminarii ...delatfel cred ca becali nu vrea sa il cumpere acum ...asteapta sa vada daca ne calificam atunci il ia deoarece cu lotul actual STEAUA iar matura pe jos in liga 1 cu toate echipele...doar pentru UCL avem nevoie de intariri..deci ASTRA poate linistita sa il foloseasca in scotia....

valiza.epo
valiza.epo  •  16 Iulie 2015, 19:02

Se scrie aici ca Astra cere 1,5 milioane pentru cei doi. Pana acum s-a scris ca FCSB a oferit aceasta suma si ca Astra a refuzat! Adevarul e la mijloc? Becali ar trebui sa stea langa patronul Astrei si sa discute serios afacerea. Cativa ani...

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close