FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Granzii care-l curtează pe Stanciu: "Interesul acestor cluburi e real. După calificări, el poate pleca". Prețul fixat de Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2016 12:46

Anamaria Prodan a vorbit pentru italieni despre interesul lui AC Milan și Inter pentru Nicușor Stanciu (22 de ani). Vedeta Stelei a marcat în acest sezon de 10 ori și a oferit 7 pase decisive și a atras atenția granzilor Italiei.

"Stanciu e foarte talentat și toți jucătorii de acest gen au foarte multe oferte. Dar acum Steaua nu vrea să-și vândă vedetele pentru că vrea în Champions League.

După calificări, el poate pleca. Interesul lui Inter și Milan e real, dar el costă cam 10 milioane de euro.

Cui nu i-ar plăcea să joaceă în Italia? Eu n-am discutat cu cele două cluburi, pentru că acum ne gândim la actualul sezon.

E un număr 10 tipic, ar face față în Italia. E un jucător complet, dar Steaua îl va ceda doar în cazul unei oferte concrete", a zis Anamaria Prodan pentru FCInter1908.it.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
adriann_
adriann_  •  17 Martie 2016, 17:44
Postat de ares123 pe 17 Martie 2016, 17:16

Logica de sant...asta inseamna ca si suporterii Stelei sunt ciobani...sau ***???? Voi erati cofetari, utecisti, sau ospatari ???

Ciobani nu ==)) ca asta ar insemna ca sunt cumva pe picior de egalitate cu becali sau ca macar sunt luati in seama cand se iau diverse decizii aberante pe la saivan, pardon 'palat'.

tatutzu
tatutzu  •  17 Martie 2016, 17:30

Alte aberații marca "palmier". Îl mai vopsește și îl mai vinde o dată...

ares123
ares123  •  17 Martie 2016, 17:16
Postat de adriann_ pe 17 Martie 2016, 16:51

Acum e bune, Becali este de meserie cioban, aia e singura lui profesie, cu care se si lauda de altfel. Acum cativa ani au dat la tv reportaj cu cele cateva *** pe care le tinea in fundul curtii in Pipera,zicea ca il destinde sa le mulga samd. Deci folosirea cuvantului cioban in legatura cu becali e legitima, nu e o insulta samd.

Logica de sant...asta inseamna ca si suporterii Stelei sunt ciobani...sau ***???? Voi erati cofetari, utecisti, sau ospatari ???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează