FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

"Grazie nr. 9"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iulie 2007 00:00

"Am evoluat slab in prima repriza, dar ne-am revenit in a doua", a conchis romaneste la final italianul Cristiano Bergodi. Flocea a aratat ca a invata din Supercupa numai cit sa-i ajunga pentru intrebarile primei reprize, cind giulestenii fost si extrem de discreti. 

Tinut la respect de agresivitatea mijlocului Daciei, Rapidul a aratat solid in defensiva, neconvingator la mijloc si complet lipsit de idei in avanposturi. Acolo, Buga a fost imprecis la pasa decisiva si grabit sa scape de minge atunci cind a fost vorba de finalizare. Cesinha, brazilian in executii ineficiente. Iar Mazilu, a jucat, dar atit de putin.

Abia dupa pauza, proaspata prim-divizionara a prins mai mult glas, iar jocul s-a mai inviorat. Rapidul a fost nevoit sa adauge putina hotarire. Buga a ramas la fel de inexact, Cesinha a avut doar initiativa. Dar a "grait" Mazilu. Prima data ajutat de zborul in afara legii a lui Buga, apoi de Dica si de somnolenta defensivei miovene. Bergodi, mai batrin cu o etapa, dupa emotiile egalarii lui Costescu, s-a asezat pe banca, rasuflind usurat: "Grazie, grazie nr. 9".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează