FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gregory Tade va purta un număr total neobișnuit la Dinamo » Ce se întâmplă cu Zenke

Articol de - Publicat duminica, 18 noiembrie 2018 11:27

Gregory Tade (32 de ani) și-a ales un număr ieșit din comun pentru tricoul pe care-l va purta la Dinamo. 

Mai exact, fostul golgeter al campionatului României va purta tricoul cu numărul 51. De fapt, el voia 15, preferatul său, dar cum acesta e purtat de Vlad Olteanu, a inversat cifrele.

La rândul lui, și italianul Mattia Montini a avut o opțiune ieșită din comun: 43. Dacă Aliji și-a ales 7, iar Atmane 24, Zenke va evolua cu 88.  

Ce se întâmplă cu Zenke

Simon Zenke n-a jucat în amicalul cu Chiajna, însă fotbalistul care a debutat deja contra FCSB-ului are o scutire din partea staff-ului tehnic. A pierdut primele zile de antrenamente ale săptămânii, după ce-a fost la Paris, să-și rezolve câteva acte pentru șederea în România, de aceea "Puriul" n-a riscat folosirea lui, dorind să-l bage titular cu Gaz Metan. 

Vezi și: Nistor se ține de surprize » Detalii de ultimă oră: când revine decarul "câinilor" pe teren

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  18 Noiembrie 2018, 15:27

Inseamna ca nu a fost accidentat si a facut ...o arogantza!Ca ce face Dinamo fara el!Si intr-adevar n-a facut mai nimic!Un motiv in plus ca Dinamo sa nu stea in capriciile lui Nistor, iar Rednic sa aduca mijlocasi!

baruch
baruch  •  18 Noiembrie 2018, 13:45

on topic: ce-i, frate, cu numerele astea de hochei? nu stiu, sunt permise si numere din 3 cifre? ca o sa se ajunga si acolo...

dinamo_fan
dinamo_fan  •  18 Noiembrie 2018, 12:45
Postat de valyomanyd pe 18 Noiembrie 2018, 11:50

Edy, de unde stii ca Rednic il baga titular pe Zenke ? :))) Tot din sursele alea autorizate ? :)))

cred ca de aia l-a adus, ca sa-l bage titular. dar pana se pune la punct fizic ar trebui folosit Sorescu. Deian e cel mai bun mijlocas dreapta din lot.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează