FOTBAL  »  Superliga  »  ANGLIA / ARSENAL - BOLTON 2-0

Greu pina la 1-0 pentru Arsenal

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 octombrie 2007 00:00

Arsenal s-a chinuit mai bine de o repriza sa gaseasca drumul spre gol in fata unui adversar ultradefensiv . "Tunarii" isi continua marsul. Ieri, 2-0 cu Bolton, adversarii Stelei in Liga au bifat a 7-a victorie la rind in Premier League (a 11-a in toate competitiile), conservindu-si astfel pozitia de lideri.

Arsenal a cistigat in ciuda unei evolutii nu tocmai convingatoare, mai ales in prima parte. Partitura defensiva interpretata de oaspeti i-a incurcat vizibil pe elevii lui Arsene Wenger, care au intrat in pauza cu un bilant modest: trei suturi pe poarta, nici un gol pe tabela.

Tabloul s-a schimbat insa la reluare. Daca Bolton a ramas la fel de retinuta in plan ofensiv, gazdele au trecut la o viteza de joc superioara, ceea ce le-a permis sa gaseasca mai usor drumul spre poarta adversa.
Iar dupa ce Kolo Toure a deschis scorul dintr-o "directa" de la 25 de metri, totul a devenit foarte simplu. Centrare Walcott, plecat dintr-o pozitie suspecta de ofsaif, reluare Rosicky, cu calciiul, pentru 2-0.

EVERTON - LIVERPOOL 1-2
Victorie cu cintec
FC Liverpool si-a adjudecat ieri derby-ul orasului, 2-1 in deplasare cu Everton, dupa 0-1 la pauza, dar scorul corect trebuia sa fie 2-2. In prelungirile partidei, gazdele au avut un penalty clar, fault Carragher la Lescott, insa arbitrul Mark Clattenburg nu l-a acordat. Acelasi Clattenburg se dovedise, pina atunci, extrem de atent la incorectitudinile din careul lui Everton. O tragere prelungita de tricou, Hibbert la Gerrard (54), si un hent, Phil Neville la sutul lui Lukas (90), au fost sanctionate de "central" de fiecare data cu penalty, ambele transformate de Kuyt, si cu eliminarea vinovatilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează