FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Grevă de o repriză? » Explicaţia jocului modest al dinamoviştilor din a doua repriză cu Braşov

Dinamoviştii au jucat foarte bine în prima repriză şi lamentabil în cea de-a doua.
Dinamoviştii au jucat foarte bine în prima repriză şi lamentabil în cea de-a doua.

Articol de GSP - Publicat marti, 26 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 25 februarie 2013 19:34

Dinamoviştii au prestat un joc foarte bun în prima parte, dar au cedat în cea de-a doua, drept protest că nu şi-au primit banii.

Elevii lui Cornel Ţălnar s-au ţinut de cuvînt: nu au făcut grevă în sensul adevărat al cuvîntului, au intrat pe teren cu Braşovul şi au cîştigat pe burta goală! Dar au tras şi un semnal de alarmă pe final de meci. În repriza a doua, "cîinii" nu au mai apăsat acceleraţia, mai ales că se aflau la adăpostul lui 2-0 şi cu un om în plus din minutul 40!

A fost un soi de protest faţă de conducere, care nu le-a mai adus nici o noutate în privinţa plăţii contractelor, la începutul lunii martie urmînd să se împlinească patru luni de restanţe salariale! "Am avut timp de 70 de minute un joc foarte bun, ne-am creat multe ocazii, dar am cîştigat cu emoţii, oaspeţii au avut o bară. Nu înţeleg de ce s-a întîmplat acest lucru, în condiţiile în care noi aveam un om în plus. Dinamo poate să renască şi cu bani mai puţini, şi cu probleme", a spus Ţălnar după meci.

Pînă să intre pe teren cu Rapidul, fotbaliştii solicită o întîlnire cu acţionarii în care să fie înştiinţaţi clar cînd îşi vor primi banii. Jucătorii vor ca de această dată totul să fie trecut pe foaie şi semnat de acţionari, dar şi de fotbalişti.

"Apreciez victoria, dar şi calitatea jocului, care a fost foarte bună în prima repriză. În a doua nu a mai fost la fel, dar bine că am luat trei puncte" (Ionuţ Negoiţă, acţionar Dinamo)

"Nu e uşor să antrenezi 20 de jucători care sînt neplătiţi de luni de zile. Părerea mea e că băieţii nu au vrut să joace în repriza a doua tocmai din cauza asta" ( Dănuţ Lupu, fost mijlocaş Dinamo)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  03 Martie 2013, 10:28

Normal ca echipa e mediocra de vreme ce cum a aparut un fotbalist mai de soi, cum l-au matrasit iar de cumparat, a cumparat ciobanul toata echipa nationala. Sa vedem ce e in stare sa faca Negoita! A tot promis marea cu sarea si daca ramine stapin prin retragerea lui Badea si nu baga bani, va avea spectatori numai familia sa si gagicile fotbalistilor. Ne-am saturat de abureala, vrem fapte si rezultate!

adimutu14
adimutu14  •  26 Februarie 2013, 20:05

Nu tare cred stirea asta...dar tot ce se poate, oricum sa-i plateasca pe baieti ca merita, pentru asta munceasc si poate o sa ne faca o bucurie pana se termina returul;)

dinamir
dinamir  •  26 Februarie 2013, 14:41
Postat de 14mai1948 pe 26 Februarie 2013, 13:37

ma gindesc ,daca nu ar fi in lot musat grigore catalin munteanu luchin se mai intimpla fenomenele astea ? ce sa intimplat duminica cu brasov se intimpla de un an jumate ,asa jucau si cind aveau conturile pline si le goleau prin cluburi,grigore mosneagul de luchin dabea alearga , catalin melcu musat jucatorul care da exemplu cum nu trebuie sa joac, curtean un fotbalist fara pic de tehnica individuala suturi aiurea pase gresite tentative de driblinguri,danciulescu inexistent si cind se vedea pierdea mingia sau gresea ,exemplele continua ... nu sint scuze ASTA E CEL MAI SLAB LOT PE CARE IL STIU ,nu cunosc sa fi evoluat la dinamo in ultimii 40 de ani jucatori mai slabi decit sint acum in lo

Cumpara tu echipa,mofturosule!Adu tu jucatori daca esti in stare.Cred nici sa alergi o tura de teren nu poti dar critici pe c.muntenu.In afara de curtea scolii unde ai jucat tu fotbal?tu si calinescu ala mari analisti sportivi.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează