FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAŞI

Grigoraş: "Am cinci indisponibili pentru meciul cu FC Vaslui"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2010 00:00

Tehnicianul Politehnicii Iaşi are mari probleme de lot înainte de confruntarea de foc a Moldovei, cu FC Vaslui.

"Pentru partida cu FC Vaslui sunt indisponibili Cristi Munteanu, Ciprian Milea şi Cristi Constantin, care sunt accidentaţi, iar Bogdan Străuţ şi Miloş Mihajlov, care sunt suspendanţi.

Cristi Munteanu este recuperat din punct de vedere medical după intervenţia artroscopică suferită la genunchi, însă mai are nevoie de cel puţin două săptămâni de antrenamente pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică.

În ceea ce-l priveşte pe Milea, recuperarea sa după operaţia dificilă de la genunchi decurge bine, însă ar fi riscant să intre într-un joc oficial până în luna mai. Lui Cristi Constantin, care are o leziune musculară, medicul echipei i-a recomandat să nu forţeze în această săptămână", a spus Petre Grigoraş.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  16 Martie 2010, 16:16

ce pla mea

 •  16 Martie 2010, 16:15

mai tomitza mai om fi noi sarantoci ca na-avem un investitor sa se ocupe de echipa il aveti voi pe porumboiu dar...tot vasluienii is cei mai prosti soferi din tara =))) stii bancu "care-i diferenta dintr un vasluian si un OU ?? vasluianu ii taran prost da cu un ou nu poti bate cuie"

 •  16 Martie 2010, 15:43

Frustratilor,iar va batem.Las' sa fim noi tarani si voi de la oras si sa va batem de fiecare data cand va prindem.Sarantocilor,numai cu jucatori imprumutati jucati.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează