FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Grigoraş le explică steliştilor cum să-l trezească pe Chiricheş: "A devenit din erou oaia neagră"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 februarie 2013 19:14

Gigi Becali a spus azi că din cauza greşelii pe care Vlad Chiricheş a comis-o în meciul cu Ajax, a picat oferta de 12 milioane de euro.

Petre Grigoraş, fost antrenor al fundaşului Stelei, explică forma slabă din ultimul timp a lui Chiricheş.

"Tăiem capul unui copil de 23 de ani care joacă foarte bine în echipa naţională, la Steaua. Poate că a fost afectat într-un fel că nu a plecat în altă parte, că a avut oferte, poate că au fost greşeli omeneşti. Acest băiat are un caracter extraordinar, sînt convins că va face carieră, dar numai cu biciul şi cu parul nu se face.

E normal să aibă o scădere, poate nici echipa nu l-a ajutat, poate l-au afectat zvonurile despre transfer, dar nu cred că ăsta este motivul principal pentru care Chiricheş a făcut două-trei greşeli. Am rezerve şi în privinţa greşelii flagrante pe care ar fi făcut-o la Ajax, cred că au mai fost şi alţii de vină. Unui jucător, cînd îi este greu, îi mai arunci şi o vorbă bună. Cred că are mai multe calităţi decît defecte. Din erou, a devenit oaia neagră, ceea ce mi se pare jenant", a spus Grigoraş la Dolce Sport.

Playtech: BOMBĂ! De ce nu l-a grațiat Băsescu pe Gică Popescu! S-a aflat ADEVĂRUL


Comentarii (10)
red77
red77  •  18 Februarie 2013, 22:31

a devenit OAIA neagra ! scurt si la obiect !

sibelius
sibelius  •  18 Februarie 2013, 21:38
Postat de whiteredarad pe 18 Februarie 2013, 20:47

Vedeta prea repede,umflat,ca ar fi mare jucator,Chiriches e vedeta la pandurii,sau celmult in campionatul romanesc. Nu stie sa joace pingile pe sus,nu stie marcaj strans,stie sa dribleze ,sa iasa cu mingea la picior. Dar in ultimul timp a gafat mult. Nu stiou cauza,dar cred ca nu lauda ii face bine, cind face pe vedeta in joc si compromite rezultatul. Ati uitat meciul cu Australia ? A fost praf. ca si la Amsterdam.Nu sint de acord cu Grigoras.

Chiriches a fost umflat de presa si de pastor, asa cum a fost si Gardos cu un an inainte. Din fericire Gardos incepe sa-si revina...

margelatu2011
margelatu2011  •  18 Februarie 2013, 21:11

CORECT!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează