FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Grigore Sichitiu, dupa Rapid - FC Sion 0-0:

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 iulie 2007 00:00

Directorul tehnic al Rapidului, Grigore Sichitiu, a vorbit dupa primul amical al giulestenilor.

Suntem multumiti de rezultat, pentru ca noi suntem la primul meci dupa doar doua zile de antrenamente, iar adversarii erau la meciul 7; este vorba de o echipa buna, fiind si ei calificati in cupele europene. Bergodi a folosit toti jucatorii, doar Bozovici a fost integralist. Aceste meciuri sunt foarte importante, antrenorul este nou si trebuie sa cunoasca foarte bine jucatorii pentru a-i integra in noul sistem. Aceste jocuri ii vor oferi posibilitatea sa aleaga cel mai bun 11 pentru campionat”, a spus Sichitiu.

Imi exprim increderea in forta colectivului, noi am adus 4 jucatori si am pierdut 5. Cred ca e posibil sa recuperam pierderile. Cred ca in acest an putem fi iarasi echipa care se va lupta pentru primele locuri”, a adaugat el.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează