FOTBAL  »  LIGA 1  »  UNIREA ALBA IULIA

Grozav este disputat de Hoffenheim şi Standard Liege!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 decembrie 2009 00:00

Unirea încearcă să-şi salveze situaţia financiară cedîndu-l pe atacantul Gheorghe Grozav la Standard Liege sau la TSG Hoffenheim Vizat din ţară de Dinamo şi de CFR Cluj, atacantul Gheorghe Grozav (19 ani) ar putea ajunge pînă la urmă în străinătate.

Două echipe s-au interesat pînă ieri de jucător: Standard Liege, cu care s-a şi antrenat cîteva săptămîni în vară, şi TSG Hoffenheim. "Sper ca pînă pe 4 ianuarie să reuşim să-l vindem. Discuţiile se poartă în jurul sumei ce va fi achitată acum, dar şi a procentului ulterior. Sperăm să-l cedăm în condiţii cît mai avantajoase", a spus ieri un oficial al Unirii.

Suma solicitată de club a scăzut de la 1 milion de euro la 500.000, pentru ca, în acest moment, Unirea să fie în situaţia de a accepta 300.000 de euro, plus un procent dintr-un transfer ulterior al jucătorului. "Sînt onorat de interesul unor cluburi precum Standard sau Hoffenheim. Mă voi gîndi la viitor abia după ce avansează tratativele", a declarat, pe de altă parte, Gheorghe Grozav, nepotul dinamovistului Cornel Ţălnar.

"Nu pot spune că am vreo preferinţă, între Standard şi Hoffenheim. Aştept să se înţeleagă cluburile"
Gheorghe Grozav, atacant

17 jucători
au plecat de la Unirea în ultimele 7 luni: T. Moldovan, Jonhes, M. Rus, Tătar, Curileac, Djordjevici, Cistean, Marincean, Foro, Camara, Zăgrean, plus cei 6 anunţaţi ieri

Şase pe liber
Unirea a renunţat ieri la 6 jucători. Astfel, vor pleca fundaşii Constantin Bumbac (25 de ani) şi Marius Pistol (22 de ani), mijlocaşii Ion Grozav (20 de ani) şi Ciprian Pepenar (31 de ani), dar şi atacanţii Sergiu Costea (26 de ani) şi Boby Verdeş (29 de ani). "I-am înştiinţat telefonic şi am întocmit documentele ce atestă că pot să se antreneze cu alte echipe, să-şi caute alte destinaţii", a declarat preşedintele executiv Nicu Lupu.

Playtech: ȘOC! Medicament împotriva covid-19. Va fi administrat pe cale orală, ce au descoperit experții


Comentarii (1)
 •  31 Decembrie 2009, 00:13

HAI UNIREA ALBA IULIA! LA MULTI ANI!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează