FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Grozav reacționează după despărțirea de Dinamo » Mesajul transmis prin versuri de rap: ”O să vezi că toți perverșii se întorc la tine”

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 noiembrie 2018 11:05

Gicu Grozav, 28 de ani, și-a reziliat vineri contractul cu Dinamo după numai o lună petrecută în ”Ștefan cel Mare”. Atacantul a postat la scurt timp de la despărțire o melodie cântată de rapper-ul Cabron.

Grozav revenise la Dinamo după 3 ani, însă a decis să rupă contractul după ce a fost scos vinovat pentru eliminarea suferită de ”câini” în optimile Cupei României. La meciul cu Csikszereda, 3-3 după prelungiri și 5-6 la penalty-uri, Grozav a ratat o lovitură de pedeapsă care o putea califica pe Dinamo în sferturi, încercând o scăriță pretențioasă.

La scurt timp după despărțirea de Dinamo, Gicu Grozav a distribuit pe contul său de facebook o melodie cântată de rapper-ul Cabron:

”Vreme trece, vreme vine și-o să fie bine
O să vezi că toți perverșii se întorc la tine
Atunci tre' să te comporți la fel ca ei
Să nu mai scoți din buzunare nici o mie de lei
Eu pentru câțiva oameni o să mai scot bani din portofel
Pentru cei ce știu că ar face la fel
Cu puțini oameni am rupt o pâine-n două,
D'aia toată viața o să vă port respect doar vouă”

 clipboard02

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
boby34
boby34  •  03 Noiembrie 2018, 17:06

Adio nesimtitule!

chris_bu67
chris_bu67  •  03 Noiembrie 2018, 16:39

drum bun gicu grozav,ai primit ce ai meritat,nu deznădăjdui, la Zlatna sau Ighiu au nevoie de atacant

mariuss72
mariuss72  •  03 Noiembrie 2018, 15:14
Postat de cpt.ahab pe 03 Noiembrie 2018, 13:09

”Vreme trece, vreme vine/ și-o să fie bine/fără tine/ fotbalist slab și plin de fițe/ce visezi goluri din foarfecă și din scărițe/ deși am văzut cu toții, măi băiete/ că abia mai poți să stai în ghete/ ai minte puțină și cam înceată/ te plimbi pe teren ca o găină beată/ sper să te-aducă alții la realitate/ la noi ai stârnit doar ilaritate" etc etc.

genial :))))))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează