FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA, MARŢI, DE LA ORA 17:30, ÎN DIRECT PE LOOK PLUS, DOLCESPORT 1, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Grozavul Gicu l-a speriat » Marius Şumudică are o cerere specială pentru fotbalistul lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 16 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 16 martie 2015 15:23

Dinamo şi Chiajna se vor întîlni, marţi, într-un meci din etapa a XXII-a din Liga 1, iar Marius Şumudică îşi face griji pentru formaţia sa, deşi n-a mai simţit gustul înfrîngerii în ultimele 7 meciuri.
Tehnicianul ilfovenilor i-a cerut lui Gicu Grozav, cel care a marcat trei din ultimele patru goluri ale "cîinilor", să-şi oprească seria reuşitelor în meciul cu Concordia.

"Este un jucător bun, sper că a terminat golurile acum, pentru meciul cu noi. A dat acum două, unul înainte... să mai facă o pauză şi să reînceapă după Chiajna", a spus Şumudică la Dolce Sport.

Dinamo şi Chiajna vor juca marţi, de la ora 17:30, în direct pe Look Plus, Dolcesport 1, Digisport 1 şi în format liveTEXT pe GSP.ro.

Concordia Chiajna este prima peste linia roşie a clasamentului, cu 23 de puncte, în timp ce Dinamo ocupă poziţia a cincea, cu 35 de puncte.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
dash.berlin
dash.berlin  •  19 Martie 2015, 00:48

o fi avand asta gura mare...dar se pare ca-i antrenor .

valyomanyd
valyomanyd  •  17 Martie 2015, 01:43
Postat de calinescu_ pe 16 Martie 2015, 17:03

UN CLUB CARE SE RESPECTA NU NUMESTE ANTRENOR FARA LICENTA SI CARE SI-A DEMONSTRAT CU VARF SI INDESAT LIMITELE ....!!!! ASEARA AM FOST DOMINATI IN STEFAN CEL MARE DE CEA MAI SLABA ECHIPA DIN CAMPIONAT .....!!! CEAHLAUL PARE O ECHIPA DE LIGA A III-A ....!!!! NOROC CUI ARBITRU CARE NE-A IERTAT DE DOUA "PINALTI" ....!!!! CE RECONSTRUCTIE FACEM LA DINAMO CAND NOI LE RIDICAM COTA UNOR "IMPRUMUTATI" (GICU GROZAV , BUNOZA , EL HAMED) IN TIMP CE PE AI NOSTRI II LASAM IN AFARA LOTULUI (VALI LAZAR , IONUT SERBAN) ....??? CE SE INTAMPLA ACUM LA DINAMO SEAMANA MULT CU PERIOADA DE DINAINTE CAND UNII JUCATORI EXECUTAU ORDINELE LUI GIOVANI SI ALTII SE MIRAU ....!!! HAOS ABSOLUT !

Stai jos ma .....clona a lui Calinescu ! :)))) Si vezi ca, aseara a jucat echipa ta :))))) Dinamo a jucat Sambata ! :)))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 Martie 2015, 20:06
Postat de zidane92 pe 16 Martie 2015, 17:54

O sa fiti surprinsi maine,Dinamo opreste seria Concordiei ,tot noi vom opri si seria de invincibilitate a Craivei,hai baietii luati puncte,fiti determinati si o data cu victoriile daca legam 4-5 succese la joaca astia din fata noastra ne vom trezi aproape de fc steaua bucuresti sa!

n-ar fi rau, dar daca joaca la fel precum cu ceahlaul, mai mult de un egal nu vad cum ar putea obtine.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează