FOTBAL  »  Superliga  »  COREEA

GSP LIVE / Adi Neaga, amintiri savuroase din perioada petrecută în Coreea: "A mâncat un coleg câine, mi-a zis că e dulce" :)

Articol de GSP - Publicat luni, 19 noiembrie 2018 11:30

Adrian Neaga a povestit la GSP LIVE cum erau cantonamentele din perioada petrecută în Coreea, unde a evoluat pentru două cluburi. Recunoaște că asiaticii erau mult mai atenți cu pregătirea fizică. 

 

"Nu au existat antrenamente mai grele. Eu când m-am dus prima dată veneam după un cantonament cu Zenga și credeam că sunt bine pregătit. La primul antrenament am făcut cârcei. Păi, jucam contra unei echipe a unei Universități și nu puteam depăși pe nimeni. Am mâncat acolo și caracatiță în supă, dar câini nu am încercat. A luat un coleg brazilian și mi-a zis că sunt dulci. I-am zis, lasă, mai bine mănânc o prăjitură dulce", a povestit Neaga.

Click aici pentru a vedea întreaga emisiune GSP LIVE de azi! 

Adrian Neaga a jucat pentru două cluburi în Coreea. Prima dată a fost la Chunnam Dragons, în 2005-2006, unde a avut evoluții foarte bune, fiind ales în echipa sezonului și a luat Gheata de Bronz. În sezonul 2006-2007 atacantul a mers la Seongnam Ilhwa Chunma, unde a luat titlul și a evoluat în Liga Campionilor Asiei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează